Golf country !
Re: Golf country !
поздравления за кънтрито това е супер автомобил.Аз от 7 години карам такъв и е невероятна тръпка.При първа възможност ще кача снимки.
- beky1
- Автомобил: VOLVO V70
- Двигател: B5202S.
и аз много го харесвам,даже знам едно тук за продан 5500лв.струва ми се че емного ама толкоз му искат има го http://www.mobilen.bg/11241076886093695
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
alex synchro написа:Matematiks написа:2 въпроса...![]()
Има ли Кънтри Дизел?
Може ли Кънтри да му се присади Дизел,примерно ТДИ 1Z или AFN?и да продължи да си има 4 по 4 системата
не съм сигурен дали виско-то ще издържи на Nm на печката например...По-скоро смятам че не!
може да се сложи дизел и виското издържа;ползва се кожуха на скоростната кутия и се нареждат карантии от дизелова и е

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:alex synchro написа:Matematiks написа:2 въпроса...![]()
Има ли Кънтри Дизел?
Може ли Кънтри да му се присади Дизел,примерно ТДИ 1Z или AFN?и да продължи да си има 4 по 4 системата
не съм сигурен дали виско-то ще издържи на Nm на печката например...По-скоро смятам че не!
може да се сложи дизел и виското издържа;ползва се кожуха на скоростната кутия и се нареждат карантии от дизелова и е
Пусто много пара държат деба,кат го реставрираш и напрайш суапа отидоха 10-12 бона без непредвидените-не си заслужава,иначе ще е лудница с AFN-че чипнато

vasstop написа:Системата синхро се задвижда от скоростната кутия, раздатка, вискомуфа и заден диференциал. НО...Matematiks написа:Може ли Кънтри да му се присади Дизел,примерно ТДИ 1Z или AFN?и да продължи да си има 4 по 4 системата
Скоростите са предвидени за бензинов двигател и ако се сложи дизелов вече не е същото.
А дизелова скоростна кутия за 4х4 с извод за раздатка не знам от каква кола може да пасне
С оригиналната скоростна кутия не е оферта, сам се сещаш защо!
голф 3-ка тди синхро.дори из форума се продаваше някаква на части
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”