Вас, предполагам знаеш, че Bosch имат серия със спойлерче. Там откъдето взех моя Aerotwin (Киров-BOSCH, ул. Оборище) ще ти спретнат каквито размери пожелаеш и ако искаш и двете ще са със спойлерче. Всичко това разбира се ако не държиш твърдо на Champion (съгласен съм, че Bosch са по-скъпи).vasstop написа:Аз отдавна си търся Champion със спойлерче....
...(1х53см + 1х48см за Г3)

за "Aerotwin" ?
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Rumen написа:Вас, предполагам знаеш, че Bosch имат серия със спойлерче. Там откъдето взех моя Aerotwin (Киров-BOSCH, ул. Оборище) ще ти спретнат каквито размери пожелаеш и ако искаш и двете ще са със спойлерче. Всичко това разбира се ако не държиш твърдо на Champion (съгласен съм, че Bosch са по-скъпи).vasstop написа:Аз отдавна си търся Champion със спойлерче....
...(1х53см + 1х48см за Г3)
В момента съм с BOSCH и не съм доволен. Скърцат, свирят... ужас

Търся Champion - обичам да слушам музиката в колата тихо

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Аз отдавна си търся Champion със спойлерче. Сър Ти, ще посъветваш ли къде би могло да има? (1х53см + 1х48см за Г3)
и на Golf IV са същия размер, но нямаха тук в Русе 53см със спойлерче, затова взех без ..

Предишните на колата бяха Bosch със спойлерче и в интерес на истината чистеха добре до 200. Затова исках да си взема пак такива, но се натиках с това SWF?! Интересното е, че смених и другата чистачка (48см) пак със SWF, за да са ми еднакви и тя чисти перфектно?
Сега имам 1000 чистачки и на колата ми пак са различни .. Май направо ще си купя AeroTwin, а тези ще ги харижа на другия Golf.
ps. Сега докато си разхождах кучето се сетих, че вчера гледах някаква брошура на Champion и те са пуснали същите чистачки като Bosch AeroTwin, но продавача каза, че нямали още за по-стари коли?!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Днес намерих Champion на бул. Христо Ботев 29 в магазина на Аутомания, със спойлерче отпред. В магазина се продават освен продукти на Champion, също така и продукти на Liqui Moly.
Двете чистачки струваха 26.76 лв.
Там намерих и прословутото лепило за задни реотани перматекс за 14лв, но в момента го нямаха
Телефона на магазина е: 952 0654
Двете чистачки струваха 26.76 лв.
Там намерих и прословутото лепило за задни реотани перматекс за 14лв, но в момента го нямаха

Телефона на магазина е: 952 0654
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Вече закупени! Чистят като за световно,но дори и само заради това как се вписват в гледката от шофьорското място си заслужават всеки лев /67лв за да сме точни/ . Леко успокоение внася факта че всеки уважаващ себе си "млад китаец" вече е пуснал модел копиращ оригинала "in Ilienci" така че мръсните малки и по-големи копеленца дето "пипат" може да се объркат 

Stivi написа:Вече закупени! Чистят като за световно...
Много са яки, нали! Аз страшно им се кефя. Най ми харесва как чистят и в двете посоки (постъпателно и възвратно) и без никакъв шум. А гледката е великолепна не само от мястото на шофьора. И от вън стоят адски стилно.
Незнам до колко е правилно, един колега ме посъветва от време на време да вдигам стрелите, защото вътре те са с една огъната метална лента, която създава притискането към челното стъкло, за да може да се отпуска. Аз обаче го считам за излишен педантизъм и не вярвам да ги ползвам 20години.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Леко успокоение внася факта че всеки уважаващ себе си "млад китаец" вече е пуснал модел копиращ оригинала "in Ilienci" така че мръсните малки и по-големи копеленца дето "пипат" може да се объркат
Излязох лош пророк

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такива като ги хванеш чеStivi написа:Stivi написа:Леко успокоение внася факта че всеки уважаващ себе си "млад китаец" вече е пуснал модел копиращ оригинала "in Ilienci" така че мръсните малки и по-големи копеленца дето "пипат" може да се объркат
Излязох лош пророкСлед година и половина вярна служба днес осъмнах без чистачки /това в Поморие/ но за толкова време те и без това не бяха вече в толкова добра кондиция така че не ме яд толкова
Все пак пожелавам от все сърце на този дето ги е свалил да се размаже в някое дърво докато се радва на "придобивката"
А за да не ставам донор на същия временно ще мина на каквито намеря в Метро например !

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Съжелявам колега за случката... в Практикер има едни чистачки за 7лв мисля но чистят много добре аз съм много доволен от тях. Първия път като взех ми трябваха спешно чистачки и взех от тези с мисълта че ще ги сменя с по-добри след 1 седмица но сега си взимам само такива и съм страшно доволен
Преди 1 седмица имах път с един приятел до В. Търново и обратно но валеше... кара новия МЛ производство 01.01.2007г. но Aerotwin-а за този период явно вече се беше износил и не се справяше добре... и категорично се отказах от тях вече

Преди 1 седмица имах път с един приятел до В. Търново и обратно но валеше... кара новия МЛ производство 01.01.2007г. но Aerotwin-а за този период явно вече се беше износил и не се справяше добре... и категорично се отказах от тях вече

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Карам с Аеротуин от година и нещо....много съм доволен.Зимата не замръзват, а дори и при слаб дъжд чистят чудесно.При тях е от голямо значение силата на пружината която бута рамото към стъклото.Щото тея чистачки нямат никакви пластини като обикновените и чистенето им зависи само от рамото.Заслужават си определено.52 кинта ги плащах преди време ама така като ги гледам ще издържат много време.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”