Заливане на шарнири!?!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Заливане на шарнири!?!
Дашо,излагаш се все едно не си от Перник,над завод пектин има човек който се занимава с това,миналото лято докато поне още работеше,за сега незнам,но работи тази работа вече това над 7-8г и много го хвалеха,аз лично съм карал там 1 БМВ и 2 мазди за търговийка се подготвяха.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
stanev11 написа:Дашо,излагаш се все едно не си от Перник,над завод пектин има човек който се занимава с това,миналото лято докато поне още работеше,за сега незнам,но работи тази работа вече това над 7-8г и много го хвалеха,аз лично съм карал там 1 БМВ и 2 мазди за търговийка се подготвяха.
Чувал съм за него, но не знам точно къде се намира

Някъде около автоморгата на "Бобето" ли е?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Да точно там, мисля че беше над или под нея 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи караш по главния път по който движат тролеите в кв.Църква,посока като идваш от кв Изток,в ляво ти се пада завод Пектин,като му свърши оградата има веднага улица в ляво /тя води и към автоморгата/ свиваш по тази улица и караш 50 метра и на първата пряка пак завиваш в ляво,след като завиеш караш още 2-30м и излизаш на Т образно кръстовище,точно на това кръстовище се намира къщата на човека,то други къщи не си спомням да има там,пада се точно зад завод Пектин.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти много!!!
Казах на моя човек за какво става въпрос

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Дашо написа:Благодаря ти много!!!![]()
Каквото и да сложи все тая . И да мине на отваряне и полиамидни чашки пак 15-18 к . Да си поръча от Англия или да си вземе оригинални турски на Ас Метал. Натя тях се разбиват гумените втулки на стабилизиращата щанга , ама нали си има стар носач - от него има донор. Оргиналните носачи изкараха 270 000 км -оттам нататъка вали гърми 15-18к без Ас метал а с тях минах 25 к и продадох колата. Вече може и там да са подобрили качеството / моето беше преди 1,5 години./
kris11 написа:Дашо написа:Благодаря ти много!!!![]()
Каквото и да сложи все тая . И да мине на отваряне и полиамидни чашки пак 15-18 к . Да си поръча от Англия или да си вземе оригинални турски на Ас Метал. Натя тях се разбиват гумените втулки на стабилизиращата щанга , ама нали си има стар носач - от него има донор. Оргиналните носачи изкараха 270 000 км -оттам нататъка вали гърми 15-18к без Ас метал а с тях минах 25 к и продадох колата. Вече може и там да са подобрили качеството / моето беше преди 1,5 години./
напълно си прав.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”