Кожен салон ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кожен салон ?
споделям мненията на колегите които са за два цвята, но не е за пренебрегване и слънцето през лятото, ако я е напякло с къси панталони неможе да се кара.
- BuRnInGSouL
- Автомобил:
- Двигател:
Една приятелка имаше BMW 120 или нещо такова с бежава или бяла кожа нещо такова и след 2-3 месеца каране по седалките и се бяха отбелязали дънките ... Според мен нещо тъмно !!
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
според мен избери нещо по - светло, да не кажа бяло! имал сьм, не се цапа чак толкова много, а и кожата не е трудна за поддържане! моят го правиха вьв Варна, доста добре се получи и не се отпусна след време! и все пак ти ще се возиш и ще си го гледаш, така че избери нещо, което на теб да ти харесва! успех и да пуснеш снимки после!
зелено + светла кожа е много яко, аз лятото видях един такъв голф4 със салон "сахара" (между другото много са редки)
а и верно лятото на тоя пек с черната кожа..
а и верно лятото на тоя пек с черната кожа..
- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
На Голфарата ми,на времето и бях сложил черна кожа,самата кола беше черна,както и всичко останало по интериора и искам да ти кажа че лятото докато климата не зацепи пищях като момиченце при първи цикъл.Препоръчвам ти нещо в светлата гама,имайки предвид,че кожата е супер лесна за поддръжка.
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
Благодаря за мненията
за сега клоня към бежава кожа
все пак това си ми е така да се каже мечта исках пасат 5 тъмно зелен със бежава кожа но за сега нямам пари за такъв за това мисля да направя салона на голфи такъв
.Още един въпрос тъй като немога да намеря бежави кори за вратите дали ще е грозно ако са черно и бежаво в смисъл черната си пласмаса и бежава кожа.

- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
най - добре си тапицирай и корите в цвета, който е салона!
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

На мен също ми харесва с два цвята и в момента съм с 1-вия вариант(Светло бежъв + черен цвят)
Поддръжката трябва да е много сериозна. Ако те мързи и не я чистиш поне няколко пъти месечно с препарат ще стане на нищо. Внимавай също и с дънките и материите,които пускат цвят. Имам едни дънки индиго,които ги нося само като съм пеша, че иначе няма изчистване

има препарати,които хем почистват кожата, хем я увлажняват, което е много добре особено лятото като напече.
Това дали салона ще е черен или бял почти няма никакво значение. Навън като е 40 градуса не може да седнеш нито на черната нито на бялата седалка, повярвай ми

В общи линии светлата кожа стои готино, ама се цапа. Тъмната не е нищо особено, но пък изисква минимална поддръжка
Въпроса се свежда единствено до твоя вкус и предпочитание и евентуално практичност.
- Ikov_VR
- Контакти:
Мерси колега.Идеята за два цвята и на мен ми харесва но искам и да е нещо като заводското
,иначе за чистенето колата си я чистя всяка седмица 

- pesholsd
- Автомобил:
- Двигател:
колега слагаи шампанско и не се замисляи ...6те стане като бентли 

- Ikov_VR
- Контакти:
Извинявам се , че изравям темата от прахта но имам няколко въпроса.
1.Намерих си такъв салон от Голф 4 но с 4 врати,имали как да направя предните седалки да се вдигат.
2.Задна седалка от обикновен Голф 3,4 ще стане ли на кабриото.Изглеждат ми еднакви.
1.Намерих си такъв салон от Голф 4 но с 4 врати,имали как да направя предните седалки да се вдигат.
2.Задна седалка от обикновен Голф 3,4 ще стане ли на кабриото.Изглеждат ми еднакви.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”