Ускорение на място
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Re: Ускорение на място
Зимата при лед почва да копае асфалта като въртиш на място 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Тя идеята е дали ще стане нещо на колата - ми няма. По Mithbusters даже тестваха дали може да се качиш с кола на ремаркето на камион който се движи с 80 без да стане съкатлък - ми може. Там нещата стояха аналогично, всички твърдяха, че гумите на колата в момента в, който пипнат рампата ще забуксува или ще се строши нещо по колата - ми нито забуксува, нито се счупи трансмисията.
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
над 220 със счупени 2 карета и изхвърлена полуоска

- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Re: Укорение на място
parno написа:селско дино

...и докато си правиш селско дино колата тръгва в незнайна за "селския рейсър" посока(назад,настрани или напред) след което захапва чист асфалт и на скоростната кутия и изтичат водите и ражда

-Време е да слезете от колата,
-да погледнете с насълзени очи и разтеперени колене отдолу
-и да се уверите,че изпълнихте успешно задачата "Счупи си колата,по възможно най-тъпия начин"
След което най-разумната постъпка е да си нарежете книжката на малки парченца и да изкарате от килера тротинетката....ето това е най-подходящото превозно средсво за вас

-
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Тя идеята е дали ще стане нещо на колата - ми няма. По Mithbusters даже тестваха дали може да се качиш с кола на ремаркето на камион който се движи с 80 без да стане съкатлък - ми може. Там нещата стояха аналогично, всички твърдяха, че гумите на колата в момента в, който пипнат рампата ще забуксува или ще се строши нещо по колата - ми нито забуксува, нито се счупи трансмисията.
Сори, ама тази кола не е на скорост в момента на качването.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Много ми е смешно, честно да си кажа, да закъсаш в някой преспа, или лед и да неможеш да излезеш и да продължаваш да напираш да даваш газ до пода. Колко и да не те слуша главата, ще се усетиш че няма смисъл и ще викнеш 2-ма пичове от улицата да те бутнат за да качиш селския баир.
Но, да както казаха колегите освен да си счупиш колата и главата друого няма какво да направиш. Недай си боже със 140 да зацепят гумите, и после ще те търсят със магнит по улиците.
Лично аз не съм го пробвал този номер и не мисля да го пробвам

Но, да както казаха колегите освен да си счупиш колата и главата друого няма какво да направиш. Недай си боже със 140 да зацепят гумите, и после ще те търсят със магнит по улиците.
Лично аз не съм го пробвал този номер и не мисля да го пробвам

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”