Е...и моя Пасат си го отнесе в крайна сметка...
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Е...и моя Пасат си го отнесе в крайна сметка...
При вас е друга България!!Тука няма нищо ,пътищата са чисти!
- vankatajawa
- Автомобил:
- Двигател:
Колега опела да не беше черен ???
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Над 400 катасрофи в София!! 

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
vankatajawa написа:Колега опела да не беше черен ???
Да..номера е CA9697 и т.н.
По повод КАТ - телефоните им така и не станаха свободни повече от 3 часа...нямаше какд а ги извикам.Звънях на 166 - каза,че не могат ми помогнат - трябват ми КАТ.
За съдебни неща - ние сме 5 души свидтели,които сме и пострадали и сме били там...дори да ме викнат имам координатите на всички пострадали...ще се съдим. Приницпно проблема с протокола е,че :
1. нямахме бланки
2.участниците сме 4-ма..Аз,пътната помощ,Опел-а и жената на спирката....съответно понеже тя е пешехпдец нямаме и право да пиеш протокол...а и как с 4 участника...

Затова се споразумяхме помежду си,разменихме си телефони,визитки и т.н. и аз се разбрах с ругите ако решат да ни съдят или някой от виновната страна предяви претенции - да се съдим..отделно при мен имаше още един човек - също свидетел.
Нямаше как да викна КАТ....търсих и патрулна кола....не мина нито една за 3 часа...

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми аз като участвах в катастрофа с 3 коли, куката писа протокол на мен 2, тъйкато се ударих в 2 коли, на тях по 1 (тъйкато се удариха само в мен, помежду им нямаше контакт). така, че тая с опела си пише протокол със всеки и всеки с нея. т.е. кой с който е контактувал си пишат взаимно
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
IceHeart написа:Най-хубавото от цялата ситоация е че няма жертви, колата ще си я направиш колега, пак тънката лайстна си минал. И дано на тази мацка, на 20 години и дойде акъла да не кара градско със 100км/ч да не се налага да я носят със 10км/ч
Тея пустиняци от КАТ, като не ви вдигат е трябвало да се вдигнете вскичи, с колите барабар със пострадалата жена и да отидете при тях да им разкажете каква е ситоацията, че то в крайна сметкя, няма да ги чакате до утре сутринта
Точно и аз мсиял така най - важно жив здрав ламарина се прави !
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
със 100 км/ч жена днеска в снега...определено си е заслужавала шамарите...баси като не могат да мислят да си ходят на метрото.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Ей, кофти работа, аз добре реших да ни те звъня точно днес
Обаче тая кифла си заслужава даже и повече от шамари
Иначе както ти казаха - 112 е правилният избор, защото разговорите се записват. И ако случайно нещо стане може да се изискат за доказателство. Другото което се сещам - снимки трябваше да направиш наоколо, разположение на колите и т.н. Вероятността да ти потрябва не е голяма, ама за всеки случай.
А те кат, днес са ги викали към 240 пъти за леки и средни ПТП-та та затва са давали заето (във всеки смисъл на думата
)

Обаче тая кифла си заслужава даже и повече от шамари
Иначе както ти казаха - 112 е правилният избор, защото разговорите се записват. И ако случайно нещо стане може да се изискат за доказателство. Другото което се сещам - снимки трябваше да направиш наоколо, разположение на колите и т.н. Вероятността да ти потрябва не е голяма, ама за всеки случай.
А те кат, днес са ги викали към 240 пъти за леки и средни ПТП-та та затва са давали заето (във всеки смисъл на думата

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Хубаво е че не е станало някаква беля с теб или с пешеходката
а ламарини се изправят
Дано по - рядко ставаме свидетели на подобни произшествия.

Дано по - рядко ставаме свидетели на подобни произшествия.

- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
112 веднъж ми се наложи да го позлвам...на 4-тия път,когато се обаждах в рамките на около 2 часа дори служителката там ми казва в прав текст "ами ние само регистрираме произшествията и ги придвижване до знанието на съответните органи, така че много по-бързо ще ви е да се съвржете направо с тях"...едва ли не "абе кво ни занимавате въобще" и затова не се сетих да се обадя...иначе,звънях на 166,къдео мисля,че също се записват и обясних,че става дума за ПТП с общо 3 автомобила,че има и пострадала жена и т.н. и те само ме попитаха за линейка понеже другото било работа на КАТ и нямало какво повече да направят.
Както и да е...надявам се всичко да е наред...пък то ще се види.
За писането на двустранен протокол между всички,както е посочил колегата не се бях сетил,че е вариант,иначе нямаше спорове кой е виновен и за какво става дума понеже то беше повече от ясно....
Както и да е...надявам се всичко да е наред...пък то ще се види.
За писането на двустранен протокол между всички,както е посочил колегата не се бях сетил,че е вариант,иначе нямаше спорове кой е виновен и за какво става дума понеже то беше повече от ясно....
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
попълвате си двустранните протоколчета:0като не забравяте да попълните декларация кой е виновен
обаждате се в кат взимате си входящ номер и готооо
и фърляте една молба към бога виновния да не е с Го в Лев Инс.
Ако имате каско нямате грижи 
а който си има мобилни групи към каско да ги вика тях

и фърляте една молба към бога виновния да не е с Го в Лев Инс.

а който си има мобилни групи към каско да ги вика тях

- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
А то финансовата страна със щетите я уредихме на място...плати ни на всеки каквото поискахме и това приключи въпроса...иначе за документалната страна на нещата ясно.Аз даже и каско имам ама няма за какво да ходя...докато се вредя за оглед в КАТ за щета на паркинг и после и при застрахователя мина и т.н. ще си метна един стоп и една броня (няма 100лв двете неща)...така и така съм си взел парите за щетите.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Каква е тази декларация за това кой е виновен? В обясненията за попълване на протокола пише само да се напише виновният в колона А и другият в колона Б. И никаде не пише кой е виновен и кой не е.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”