ПТП и Автокаско

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: ПТП и Автокаско

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 12 яну 2010 15:43

Както казаха по-горе колегите, казваш им че така си заварил колата когато си станал сутринта за работа и готово, колкото повече отглагаш работата толкова е по-малка вероятността да ти повярват.
Ако им кажеш каква е ситоацията, отделно че ще търсят протокол а и няма да ти платят почти нищо, затова само едно решение има което писах по-горе!

п.п Вече ако не ти повярват ще трябва сам да се спасяваш! Късмет и много безаварийни километри :да:

C-3PO
Автомобил:
Двигател:

Re: ПТП и Автокаско

Мнениеот C-3PO » Сря 13 яну 2010 14:35

Благодаря на всички за мненията и съветите!
Направих така, както ме посъветваха повечето хора - писах, че съм я намерил на паркинга ударена от неизвестен автомобил. Огледаха щетите без много да ме питат. Имаше малко разправии понеже от удара не ми се отваряше предния капак и не можеха да сверят номера на шасито, та се наложи да търся сервиз. После пък на втория оглед ми казаха да си сваля бронята и да дойда на трети оглед... И така след 3 огледа се оправихме със застрахователя и вкарах колата в сервиз. Ще видим какви пари ще ми възстановят... писаха ми всички щети като дребни ремонти, понеже колата е старичка не можело да ми я оправят в доверен сервиз... Абе тарикати са си застрахователите, пирамиди... фараони... ;) Ше си направя равносметка като изтече сегашната ми застраховка и може да се откажа от каското heavy metal zork

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”