Много нагла кражба
Re: Много нагла кражба
Колеги отмина ли вече наплива на кражба на самите автомобили .. Айде с дреболий може да се мине.. ама колата да не изчезне.. аз редовно се разписвам с капачки на винтилите , антени и чистачки .. вече като ида в магазина продавачката ме пита
- Пак ли? ...
И как стоят нещата с пребиваването на кола с чужд регистрационен номер в София.. че сега голфчето е с монтански номера.. и ми е малко претиснено да не ми лепнат мерника заради чуждата регистрация..
- Пак ли? ...
И как стоят нещата с пребиваването на кола с чужд регистрационен номер в София.. че сега голфчето е с монтански номера.. и ми е малко претиснено да не ми лепнат мерника заради чуждата регистрация..
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Аз снощи за малко да се размина със спортното си гърне, ритали са го там опитвали са се да го извадят , но само тампоните са скъсани.Като са видели че няма да стане са ми взели сенничето за 5тата врата.Що за изпаднал трябва да си че да ми крадеш "спортното гърне" от пожарогасител което съм взел за 30 лв. 

- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Golf_Diesel_ написа:Аз снощи за малко да се размина със спортното си гърне, ритали са го там опитвали са се да го извадят , но само тампоните са скъсани.Като са видели че няма да стане са ми взели сенничето за 5тата врата.Що за изпаднал трябва да си че да ми крадеш "спортното гърне" от пожарогасител което съм взел за 30 лв.
Абе колега не се учудвай измикяри има секви мн болкуци,то като тръгнат да крадат кокошкарите прават повече щети отколкото да откраднат нещо.
- basis4eto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на входа на 7-мо районно ми разбиха голфа - двойка , нямаше аларма тогава , но на входа бе , пред вратата миналата година ....скъсаха ми уплътнението на заден страничен джам /двувратка/ и ми зеха кората с говорителите...джама грижливо оставен на задната седалка.,.. интересното бе , че са нямали инструмент и са ми ползвали чистачката , счупили са я на две и с острото са скъсали уплътнението ...
какво възмездие да очаквам ми кажете ... и от това по-нагло ...

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Golf_Diesel_ написа:Аз снощи за малко да се размина със спортното си гърне, ритали са го там опитвали са се да го извадят , но само тампоните са скъсани.Като са видели че няма да стане са ми взели сенничето за 5тата врата.Що за изпаднал трябва да си че да ми крадеш "спортното гърне" от пожарогасител което съм взел за 30 лв.
Колега ако ти е 'шумничка' колата с този пожарогасител, се замисли дали не е някой комшия раздразнен от пукотоевицата сутрин/вече/денем

- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
миналото лято брачеда си дойде от Австрия и си докара от там голф4 без абсолютно никакви екстри.отиде на море на БЯЛА и от паркинга на кампинга му го взеха(тогава още беше на австрииски номера).след няколко дни му се обаждат от полицията във Варна и му казват че са намерили колата да доиде да си я вземе.отива тои и освен разбита ключалка на предна лява врата устаножи че му липсва обурудването,т.е.триъгълник,аптечка и пожарогасител+няколко ароматизатора купени на кило.нямам коментар по вапроса с кокошкарите,при положение че ЦД-то му си стои непокатнато заедно с панела дори не е правен опит да се свали