Много нагла кражба

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Много нагла кражба

Мнениеот velinsl » Сря 03 фев 2010 20:54

Трябвало е да му се подпишеш с един ключ на една-две врати и калник.

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Чет 25 фев 2010 0:14

Колеги отмина ли вече наплива на кражба на самите автомобили .. Айде с дреболий може да се мине.. ама колата да не изчезне.. аз редовно се разписвам с капачки на винтилите , антени и чистачки .. вече като ида в магазина продавачката ме пита
- Пак ли? ...
И как стоят нещата с пребиваването на кола с чужд регистрационен номер в София.. че сега голфчето е с монтански номера.. и ми е малко претиснено да не ми лепнат мерника заради чуждата регистрация..

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Чет 25 фев 2010 20:49

Аз снощи за малко да се размина със спортното си гърне, ритали са го там опитвали са се да го извадят , но само тампоните са скъсани.Като са видели че няма да стане са ми взели сенничето за 5тата врата.Що за изпаднал трябва да си че да ми крадеш "спортното гърне" от пожарогасител което съм взел за 30 лв. :beat_butt2

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Чет 25 фев 2010 20:51

Golf_Diesel_ написа:Аз снощи за малко да се размина със спортното си гърне, ритали са го там опитвали са се да го извадят , но само тампоните са скъсани.Като са видели че няма да стане са ми взели сенничето за 5тата врата.Що за изпаднал трябва да си че да ми крадеш "спортното гърне" от пожарогасител което съм взел за 30 лв. :beat_butt2

Абе колега не се учудвай измикяри има секви мн болкуци,то като тръгнат да крадат кокошкарите прават повече щети отколкото да откраднат нещо.

Потребителски аватар
basis4eto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот basis4eto » Пет 26 фев 2010 14:55

на входа на 7-мо районно ми разбиха голфа - двойка , нямаше аларма тогава , но на входа бе , пред вратата миналата година ....скъсаха ми уплътнението на заден страничен джам /двувратка/ и ми зеха кората с говорителите...джама грижливо оставен на задната седалка.,.. интересното бе , че са нямали инструмент и са ми ползвали чистачката , счупили са я на две и с острото са скъсали уплътнението ... :screwy какво възмездие да очаквам ми кажете ... и от това по-нагло ...

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пет 26 фев 2010 15:07

Golf_Diesel_ написа:Аз снощи за малко да се размина със спортното си гърне, ритали са го там опитвали са се да го извадят , но само тампоните са скъсани.Като са видели че няма да стане са ми взели сенничето за 5тата врата.Що за изпаднал трябва да си че да ми крадеш "спортното гърне" от пожарогасител което съм взел за 30 лв. :beat_butt2

Колега ако ти е 'шумничка' колата с този пожарогасител, се замисли дали не е някой комшия раздразнен от пукотоевицата сутрин/вече/денем :idea:

Потребителски аватар
passatfan2780
Автомобил:
Двигател: aaz 1992

Мнениеот passatfan2780 » Пет 26 фев 2010 16:23

миналото лято брачеда си дойде от Австрия и си докара от там голф4 без абсолютно никакви екстри.отиде на море на БЯЛА и от паркинга на кампинга му го взеха(тогава още беше на австрииски номера).след няколко дни му се обаждат от полицията във Варна и му казват че са намерили колата да доиде да си я вземе.отива тои и освен разбита ключалка на предна лява врата устаножи че му липсва обурудването,т.е.триъгълник,аптечка и пожарогасител+няколко ароматизатора купени на кило.нямам коментар по вапроса с кокошкарите,при положение че ЦД-то му си стои непокатнато заедно с панела дори не е правен опит да се свали

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”