Проблеми в КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми в КАТ

Мнениеот Layer » Чет 25 фев 2010 23:15

добре де на теб какво ти пречи да отидеш до КАТ, а не да се занимаваш с предположения от наша страна.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Чет 25 фев 2010 23:18

Ronin написа:Къде пише че върху номера на рамата не се боядисва.....важното е да се чете.....!

ти явно не прочете поста на колегата по - горе, че за малко кит са му оставяли колата за комисия. да не говорим, че мен ме правиха на 5ст. за това, че ми е изгнила лепенката в багажника..

ROYAL007
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ROYAL007 » Пет 26 фев 2010 0:18

maksi написа:На миналата кола номера на двигателя в талона беше записан C14S6******,като цифрата 6 на двигателя е буквата "Е"...как са я видяли буквата "Е" като "6" не мога да разбера...Колата е пререгистрирана в КАТ без проблеми.Както ти писаха по-горе колегите си трай...ако не мине номера обаче колата остава за преглед от комисия.На мой познат му бяха задържали колата в КАТ,защото върху табелката с номера на рамата е имало кит.Тази комисия решава дали ще минеш или не.Дано поне номера е набит читаво.Успех :да:

Ами мисля, че добре е направено - правено е в Италия и за сега ми се струва добре !
А нещото което ме притеснява е че на номера които е набиван от крадците е направен номер на друг голф 4 тъмно син ....... най верочтно някой ударен и тн .....

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 26 фев 2010 12:08

Отиди да ти сменят талоните защото утре ще тръгнеш да продаваш колата и ще се видиш в приключение.

Потребителски аватар
shemkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shemkov » Пет 26 фев 2010 23:04

Колеги аз имах един познат с подобен проблем !
От кат са му казали, че в кат нямат тази буква I и за това слагат 1 :shock :screwy
Дали не са ме излъгали незная - нека тези които знаят повече по въпроса да споделят мнение :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”