Проблеми в КАТ
Re: Проблеми в КАТ
добре де на теб какво ти пречи да отидеш до КАТ, а не да се занимаваш с предположения от наша страна.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ronin написа:Къде пише че върху номера на рамата не се боядисва.....важното е да се чете.....!
ти явно не прочете поста на колегата по - горе, че за малко кит са му оставяли колата за комисия. да не говорим, че мен ме правиха на 5ст. за това, че ми е изгнила лепенката в багажника..
-
- Автомобил:
- Двигател:
maksi написа:На миналата кола номера на двигателя в талона беше записан C14S6******,като цифрата 6 на двигателя е буквата "Е"...как са я видяли буквата "Е" като "6" не мога да разбера...Колата е пререгистрирана в КАТ без проблеми.Както ти писаха по-горе колегите си трай...ако не мине номера обаче колата остава за преглед от комисия.На мой познат му бяха задържали колата в КАТ,защото върху табелката с номера на рамата е имало кит.Тази комисия решава дали ще минеш или не.Дано поне номера е набит читаво.Успех
Ами мисля, че добре е направено - правено е в Италия и за сега ми се струва добре !
А нещото което ме притеснява е че на номера които е набиван от крадците е направен номер на друг голф 4 тъмно син ....... най верочтно някой ударен и тн .....
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Отиди да ти сменят талоните защото утре ще тръгнеш да продаваш колата и ще се видиш в приключение.
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги аз имах един познат с подобен проблем !
От кат са му казали, че в кат нямат тази буква I и за това слагат 1
Дали не са ме излъгали незная - нека тези които знаят повече по въпроса да споделят мнение
От кат са му казали, че в кат нямат тази буква I и за това слагат 1

Дали не са ме излъгали незная - нека тези които знаят повече по въпроса да споделят мнение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”