dready написа:Е ясно разбирам ,когато инвалида е от варна а колата се кара в София.Но при мен лично инвалида мие роднина ,не мога да кажа ,че съм я регистрирал за да обслужвам само инвалида ,но не мисля ,че съм прекалил с нещо.но и в твоите думи има нещо вярно.Все пак не ги оправдавам ,че не могат да закърпят София.Ако някой някога е заглеждал как се пулнят дупките в София ,ще разбре защо има толкова много дупки.
да, за дупките си прав, прав си и че има коли които наистина се ползват от инвалиди, но кажи как да се ограничат злоупотребите по друг начин

а за дупките-не ни остава нищо друго освен да чакаме.......защото неможе да се щракне с пръст и всичко да се оправи......аз съм оптимист в това отношение.
ще кажа и нещо в защита на Б.Борисов:
нали не очаквате че той ще запълва дупките?!от него се иска само да надзирава дали фирмите натоварени с това се справят съобразено със стандарта и изискванията.......а мисля че той го прави.
може да ви прозвучи егоистично но пред моя блок за пръв път изкърпиха от 7-8 години.........все пак е някакво начало.....но мисля че доста се отклоних от темата