Избор на кола
според цената която си писал Астрата е 27 500лв ниво N-JOY с боя металик тази цена е с 11% отстъпка !! имаи предвид и каското 5%
на цената на колата , Лачети има няколко нива от 22 900 лв и
от 23 436 второто превъзхожда астрата с оборуване и цена.
карал съм и двете коли не бих казал че астрата превъзхожда с нещо ЛАЧЕТИ относно широчината вътре доста по голяма и комфортна е Лачети За здравина мога да кажа че корейските коли
като цяло са с по високо качество което е по важно
на цената на колата , Лачети има няколко нива от 22 900 лв и
от 23 436 второто превъзхожда астрата с оборуване и цена.
карал съм и двете коли не бих казал че астрата превъзхожда с нещо ЛАЧЕТИ относно широчината вътре доста по голяма и комфортна е Лачети За здравина мога да кажа че корейските коли
като цяло са с по високо качество което е по важно
madmen написа:mimo4o написа: Шевролет-а къде се произвежда?
Корея, заводите на Деу. След като обявиха фалит - Шевролет го купи.
тука не си прав GM купи ДЕУ както още SHEVROLET , BUICK,
PONTIAC , CADILAC , GMC , HUMMER , OLDSMOBILE, OPEL , HOLDEN,
VAUXHALL(Английския ОПЕЛ

Всички тези марки са на GM а това го извежда на позиция на световен лидер по продажби на автомобили
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
momo 1 написа:не бих казал че астрата превъзхожда с нещо ЛАЧЕТИ
тук няма как да се съглася

единият автомобил се бори в категорията "автомобил на годината", а другия - "любимец на бакшиша 2 (след фабиа)"

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами двоумя се между борчето и астрата...
Ситроена, има много новости, и е като летяща чиния, което малко ме плаши...
Астрата си е класика..
А защо не се замислиш и за астра класик а не астра 2.. само купето те товари около 5 хилки... щото била новата астра.....
Все пак да спомена, че ситроена има твърди 5 зввезди... в краш тестовете..
Вярно че ги взема заради пазена на пишиходци...
ама тези работи е хубаво да се преглеждат..
Другото .. на астрето май му дават период на смяна на масло 30 000 км, и е с удължен пробег /ако не е с верига/ около 120 000 на ангренаж...
Поинтересувай се за тези работи, може да се окаже, че в дългосрочен план, някоя от колите може да ти спести едни 3-5 хиляди
А и френската ще и падне повече цената....
Ситроена, има много новости, и е като летяща чиния, което малко ме плаши...
Астрата си е класика..
А защо не се замислиш и за астра класик а не астра 2.. само купето те товари около 5 хилки... щото била новата астра.....
Все пак да спомена, че ситроена има твърди 5 зввезди... в краш тестовете..
Вярно че ги взема заради пазена на пишиходци...
ама тези работи е хубаво да се преглеждат..
Другото .. на астрето май му дават период на смяна на масло 30 000 км, и е с удължен пробег /ако не е с верига/ около 120 000 на ангренаж...
Поинтересувай се за тези работи, може да се окаже, че в дългосрочен план, някоя от колите може да ти спести едни 3-5 хиляди

А и френската ще и падне повече цената....
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Ми аз кво да кажа, змначи имаме Пежо Партнер, то с ситроена нема мноо разлика, брат ми икаше да си вземе Ситроен С4, ама се отказа(заради финанси),
От новия модел на Астра не съм карал, Но се знае че ДВГ-тата са куче марка,
Аз лично ако съм на твое место ще се почудя доста, и по-показатели ще се избира
Успех с търсенето
Леле колко грешки съм допуснал, ама така е кат' се пише почти в нетрезво състояние,
п.п. ако знете колко съм се чудил как се пише двуомя, не е истина, даже в момента не съм сигорен, уф
Успех с търсенето

Леле колко грешки съм допуснал, ама така е кат' се пише почти в нетрезво състояние,
п.п. ако знете колко съм се чудил как се пише двуомя, не е истина, даже в момента не съм сигорен, уф
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
madcap написа:Ми аз кво да кажа, змначи имаме Пежо Партнер, то с ситроена нема мноо разлика, брат ми икаше да си вземе Ситроен С4, ама се отказа(заради финанси),
Успех с търсенето
Сигурно си имаш едно на ом, за да се чудиш

И какво значи, че двигателите на Опел били куча марка?!
От опел съм чувал да се оплакват от всичко друго, само не и от двигатели.. Естествено - образно казано, но - двигателите са им много добри, определено.
П.С. - гласувах за астрата.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Един от мен за Ситроена... просто имам фобия от астри и нещо ме дразнят. Между другото, колко от вас са карали С4? На мен ми харесва като дзайн. За частите и за ремонтите - ако имаш толкова пари за чисто нова кола, кво ти пука коя щяла да бъде по-здрава? Всичките ще ги караш без особени проблеми поне 3-4 години. След което всички нови почват да тропат и да тракат и се започва с ремонтите. Нова кола - сам ако си милионер 

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:07, променено общо 1 път.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:VW_FEN написа: Всичките ще ги караш без особени проблеми поне 3-4 години.
Не и Ситроена и Деу-то
Защо пък не.......то това си е божи късмет.......
Аз за кола нямам претенция........само не искам фиат, че като я знам инсайд.......и ми се повръща........и като знам как всеки бърза , недоносен дизайн.......не доизклатени работи........ужас, направо побелях.......
Но определено Германците изостават, това което прави Тойота, друг не може да го направи......те от initial samples and prototypes до сериен автомобил са свели границите до 12 мес................
Това друг автомобилен производител просто не може да го направи другите се движат от порядъка на 24-36 месеца.........
Те също така не ползват стандартите от автомобилната промишленост- Американските Валео, ТС-16949 и QS-9000 и т.н.....те си имат свой, с доста по-сорови изисквания......
Аз понеже съм наясно с автомобилната индустрия, за това ще кажа, че в момента най-добрия автомобилен производител, чисто технически е един - това е Тойота.....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:07, променено общо 1 път.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Аз само да кажа, че самите американци не си харесват техните си коли - знаят си че, са за по 5-6 години и аут, много се чупели и т.н. Там най престижно е да караш европейска кола (според тези с който съм говорил де), но има главно VW, BMW, Mercedes i Volvo - защо ли
Пасатори масово видях там между другото - естествено от последните..
Това беше един вид изказване против шевролет/деу-то
.

Това беше един вид изказване против шевролет/деу-то

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”