За всички фенове:
http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ ... wtopic=755
Шумахер №1 !
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Tyan написа:То ако не беше умрял Сена на тая смотана писта никога нямаше да стигне Шуми седмак;) Плюс това днес победата е на екипа ....
АКО е велика дума и ние не можем да кажем какво е щяло да бъде.Истината е, че Шуми просто си е пилот от класа.Колкото и да е мразен това си е факт.Алонсо се опитваше да го изпревари, но просто нямаше шанс, а и Шуми не трепна нито за миг.
защо не го харесвате Шуми
според мен днес той
Алонсо и му показа какво се казва перфектно
назнам дали всички видяхте грешките на Алонсо заради, който нямаше възможност за атака в последните 5 обиколки. Сега спор няма Реното беше по-бързо, но като пилот /за всички който не го харесват/ дори и само в това състезание беше перфектен

назнам дали всички видяхте грешките на Алонсо заради, който нямаше възможност за атака в последните 5 обиколки. Сега спор няма Реното беше по-бързо, но като пилот /за всички който не го харесват/ дори и само в това състезание беше перфектен
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
и аз мисля, че Шумахер спечели за малко този път!
ако не е, че повече тестове са правили Ферари на тая писта - тимът на Рено щеше да бие!
но ще говорим на следващото състезание!
залагам, че Рено ще са шампиони!
въпреки всичко, найстина Ф1 стана мн мн по-интересна тази година и всички тръпнат кой и кога ще излезе от бокса и на каква позиция- както стана и днес
ако не е, че повече тестове са правили Ферари на тая писта - тимът на Рено щеше да бие!
но ще говорим на следващото състезание!
залагам, че Рено ще са шампиони!
въпреки всичко, найстина Ф1 стана мн мн по-интересна тази година и всички тръпнат кой и кога ще излезе от бокса и на каква позиция- както стана и днес

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Шуми спечели просто защото е най-добрия пилот и това е факт. Иначе Алонсо кара добре и се видя, че Рендето е най-добрата кола в момента/за мое съжаление
/ и не съм голям оптимист за изхода на сезона, но силно се надявам, че Шуми ще изненада всички, и въпреки превъзходството на Рено ще стане шампион. Само не харесвам системата на точките сега която дава възможност да станеш шампион без изобщо да побеждаваш и омаловажава победата - преди точките бяха:
1. 10т.
2. 6
3. 4
4. 3
5. 2
6. 1
а сега за 1-во място дават 10т. а за 2-ро 8т. - тоест разликата сега е само 2т. и спокойно може да си 2-ри и дори 3-ти и 4-ти и пак да станеш шампион което не е честно спрямо победителите.
Абе чудя се само, Рено за 3-ти път участват в Ф1 като и 3-те пъти/може би с изкл. на първото им участие/ категорично стават номер 1, а колите който правят са много далече от това ниво

1. 10т.
2. 6
3. 4
4. 3
5. 2
6. 1
а сега за 1-во място дават 10т. а за 2-ро 8т. - тоест разликата сега е само 2т. и спокойно може да си 2-ри и дори 3-ти и 4-ти и пак да станеш шампион което не е честно спрямо победителите.
Абе чудя се само, Рено за 3-ти път участват в Ф1 като и 3-те пъти/може би с изкл. на първото им участие/ категорично стават номер 1, а колите който правят са много далече от това ниво

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Шумахер започна от Джордан през 1992 - половин сезон, след което Бенетон-форд 1993-1995г./като 95 стана Бенетон-Рено защото Бриаторе купи 2-рия отбор на Рено - Лижие и се докопа до моторите им/ с 2 титли/94 и 95/ и после от 1996г. в Ферари които тогава бяха много зле, та досега/5 титли - 2000,2001,2002,2003,2004/ 

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:яд ме е-алонсо кара по добре-шуми си е помияр за мене от отдавна.
гадното е че рендето очевидно имаше проблеми с управлението а фернандо не иска нищо да каже на пресконференцията.

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.
Е ако рендето е имало проблеми, незнам за ферарито какво трябва да се говори

Както е казано в една древна мъдрост "когато фактите говорят и боговете мълчат". Не виждам защо трябва да се водят безсмислени спорове за това кой е по-по-най. Фактите говорят, колеги

Изсторията ще помни винаги Шумахер, колкото и да не го харесват някой хора.
Иначе днес наистина Шуми показа железни нерви - нито за миг не трепна. Алонсо също много ме кефи - има страхотно бъдеще в това момче!
А иначе, класите наистина са различни - сами виждате примерно къде беше Фисикела днес и къде Алонсо. Същото важи и за Шуми и Маса (Барикело преди). Талантите си личат и то най-вече по феновете. Винаги съм уважавал Сена, Прост, Хил, Вилньов, Хакинен - просто бяха супер пилоти. В момента съм фен на Шуми, но много харесвам Райконен, Алонсо и Нико Розберг (голям талант). Таланта си е талант и се забелязва с просто око.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
И защо не харесвате Шумахер а? Защото когато излезе на пистата не признава абсолютно никой.Няма братя ,сестри и квито и да му били.За него има само едно нещо и това е победата.Защото когато завали малко дъжд ,тогава вече можете да видите разликата между Шумахер и останалите пилоти.И на последно място начина по който кара Шуми е уникален и никой не може да го достигне (говоря от спортно-техническа точка).
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
dready написа:И защо не харесвате Шумахер а? Защото когато излезе на пистата не признава абсолютно никой.Няма братя ,сестри и квито и да му били.За него има само едно нещо и това е победата.Защото когато завали малко дъжд ,тогава вече можете да видите разликата между Шумахер и останалите пилоти.И на последно място начина по който кара Шуми е уникален и никой не може да го достигне (говоря от спортно-техническа точка).
евала, много точно казано

Шуми -

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Kozunak написа:личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.
Е ако рендето е имало проблеми, незнам за ферарито какво трябва да се говори
Както е казано в една древна мъдрост "когато фактите говорят и боговете мълчат". Не виждам защо трябва да се водят безсмислени спорове за това кой е по-по-най. Фактите говорят, колеги
Изсторията ще помни винаги Шумахер, колкото и да не го харесват някой хора.
Иначе днес наистина Шуми показа железни нерви - нито за миг не трепна. Алонсо също много ме кефи - има страхотно бъдеще в това момче!
А иначе, класите наистина са различни - сами виждате примерно къде беше Фисикела днес и къде Алонсо. Същото важи и за Шуми и Маса (Барикело преди). Талантите си личат и то най-вече по феновете. Винаги съм уважавал Сена, Прост, Хил, Вилньов, Хакинен - просто бяха супер пилоти. В момента съм фен на Шуми, но много харесвам Райконен, Алонсо и Нико Розберг (голям талант). Таланта си е талант и се забелязва с просто око.
не ме разбра правилно....не казвам че заради повреда Алонсо стана втори.казвам просто че май имаше някакъв проблем за който не казаха нищо.това е!иначе Шумахер кво да го коментираме?!има ли смисъл?но лично мен не ме кефи това е.всеки с предпочитанията си.на моменти е много мръсно копеле това ме дразни.иначе че е съзтезателна машина така е.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”