Шумахер №1 !

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Нед 23 апр 2006 16:38

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Нед 23 апр 2006 17:22

Tyan написа:То ако не беше умрял Сена на тая смотана писта никога нямаше да стигне Шуми седмак;) Плюс това днес победата е на екипа ....

АКО е велика дума и ние не можем да кажем какво е щяло да бъде.Истината е, че Шуми просто си е пилот от класа.Колкото и да е мразен това си е факт.Алонсо се опитваше да го изпревари, но просто нямаше шанс, а и Шуми не трепна нито за миг.

Потребителски аватар
pi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pi » Нед 23 апр 2006 18:16

защо не го харесвате Шуми :?: според мен днес той :smackbum Алонсо и му показа какво се казва перфектно :drive
назнам дали всички видяхте грешките на Алонсо заради, който нямаше възможност за атака в последните 5 обиколки. Сега спор няма Реното беше по-бързо, но като пилот /за всички който не го харесват/ дори и само в това състезание беше перфектен

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Нед 23 апр 2006 18:21

и аз мисля, че Шумахер спечели за малко този път!
ако не е, че повече тестове са правили Ферари на тая писта - тимът на Рено щеше да бие!
но ще говорим на следващото състезание!
залагам, че Рено ще са шампиони!
въпреки всичко, найстина Ф1 стана мн мн по-интересна тази година и всички тръпнат кой и кога ще излезе от бокса и на каква позиция- както стана и днес :lol:

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Нед 23 апр 2006 19:32

Шуми спечели просто защото е най-добрия пилот и това е факт. Иначе Алонсо кара добре и се видя, че Рендето е най-добрата кола в момента/за мое съжаление :( / и не съм голям оптимист за изхода на сезона, но силно се надявам, че Шуми ще изненада всички, и въпреки превъзходството на Рено ще стане шампион. Само не харесвам системата на точките сега която дава възможност да станеш шампион без изобщо да побеждаваш и омаловажава победата - преди точките бяха:
1. 10т.
2. 6
3. 4
4. 3
5. 2
6. 1
а сега за 1-во място дават 10т. а за 2-ро 8т. - тоест разликата сега е само 2т. и спокойно може да си 2-ри и дори 3-ти и 4-ти и пак да станеш шампион което не е честно спрямо победителите.

Абе чудя се само, Рено за 3-ти път участват в Ф1 като и 3-те пъти/може би с изкл. на първото им участие/ категорично стават номер 1, а колите който правят са много далече от това ниво :?: :?: :?:

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Нед 23 апр 2006 20:13

че аз доколкото си спомням преди се водеше Williams Renault...така че имат доста история...а и Шумахер започна от там...

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Нед 23 апр 2006 20:23

Шумахер започна от Джордан през 1992 - половин сезон, след което Бенетон-форд 1993-1995г./като 95 стана Бенетон-Рено защото Бриаторе купи 2-рия отбор на Рено - Лижие и се докопа до моторите им/ с 2 титли/94 и 95/ и после от 1996г. в Ферари които тогава бяха много зле, та досега/5 титли - 2000,2001,2002,2003,2004/ :idea:

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Нед 23 апр 2006 20:38

да мерси за поправката Бенетон-Рено :lol:
обаче вече му е време на Шумахер да отстъпи, защото в близко бъдеще никой няма да може да му подобри рекордите...
аз не го харесвам лично, защото винаги е карал с подлости и винаги е подпомаган от съотборника му...но да не влизам в спорове

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 23 апр 2006 23:01

vaskoto1 написа:яд ме е-алонсо кара по добре-шуми си е помияр за мене от отдавна.
гадното е че рендето очевидно имаше проблеми с управлението а фернандо не иска нищо да каже на пресконференцията.

:да: напълно съм съгласен и аз така мисля.а си личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.незнам аз съм за него.Шуми ме дразни от много години.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 23 апр 2006 23:58

Kozunak написа:личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.

Е ако рендето е имало проблеми, незнам за ферарито какво трябва да се говори :)
Както е казано в една древна мъдрост "когато фактите говорят и боговете мълчат". Не виждам защо трябва да се водят безсмислени спорове за това кой е по-по-най. Фактите говорят, колеги :)

Изсторията ще помни винаги Шумахер, колкото и да не го харесват някой хора.

Иначе днес наистина Шуми показа железни нерви - нито за миг не трепна. Алонсо също много ме кефи - има страхотно бъдеще в това момче!

А иначе, класите наистина са различни - сами виждате примерно къде беше Фисикела днес и къде Алонсо. Същото важи и за Шуми и Маса (Барикело преди). Талантите си личат и то най-вече по феновете. Винаги съм уважавал Сена, Прост, Хил, Вилньов, Хакинен - просто бяха супер пилоти. В момента съм фен на Шуми, но много харесвам Райконен, Алонсо и Нико Розберг (голям талант). Таланта си е талант и се забелязва с просто око.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Пон 24 апр 2006 8:11

И защо не харесвате Шумахер а? Защото когато излезе на пистата не признава абсолютно никой.Няма братя ,сестри и квито и да му били.За него има само едно нещо и това е победата.Защото когато завали малко дъжд ,тогава вече можете да видите разликата между Шумахер и останалите пилоти.И на последно място начина по който кара Шуми е уникален и никой не може да го достигне (говоря от спортно-техническа точка).

Потребителски аватар
TanyaX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот TanyaX » Пон 24 апр 2006 10:19

Браво на момчето :hahhihi: :да:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 24 апр 2006 10:23

dready написа:И защо не харесвате Шумахер а? Защото когато излезе на пистата не признава абсолютно никой.Няма братя ,сестри и квито и да му били.За него има само едно нещо и това е победата.Защото когато завали малко дъжд ,тогава вече можете да видите разликата между Шумахер и останалите пилоти.И на последно място начина по който кара Шуми е уникален и никой не може да го достигне (говоря от спортно-техническа точка).

евала, много точно казано :applause:
Шуми - :bowdown

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 24 апр 2006 11:33

musura написа:
Kozunak написа:личеше че рендето имаше проблеми а Алонсо го отдаде на факта че едва ли не той е върнал газта и се е примирил с второто място 3 обиколки преди финала.а 3 грешки направи.

Е ако рендето е имало проблеми, незнам за ферарито какво трябва да се говори :)
Както е казано в една древна мъдрост "когато фактите говорят и боговете мълчат". Не виждам защо трябва да се водят безсмислени спорове за това кой е по-по-най. Фактите говорят, колеги :)

Изсторията ще помни винаги Шумахер, колкото и да не го харесват някой хора.

Иначе днес наистина Шуми показа железни нерви - нито за миг не трепна. Алонсо също много ме кефи - има страхотно бъдеще в това момче!

А иначе, класите наистина са различни - сами виждате примерно къде беше Фисикела днес и къде Алонсо. Същото важи и за Шуми и Маса (Барикело преди). Талантите си личат и то най-вече по феновете. Винаги съм уважавал Сена, Прост, Хил, Вилньов, Хакинен - просто бяха супер пилоти. В момента съм фен на Шуми, но много харесвам Райконен, Алонсо и Нико Розберг (голям талант). Таланта си е талант и се забелязва с просто око.

не ме разбра правилно....не казвам че заради повреда Алонсо стана втори.казвам просто че май имаше някакъв проблем за който не казаха нищо.това е!иначе Шумахер кво да го коментираме?!има ли смисъл?но лично мен не ме кефи това е.всеки с предпочитанията си.на моменти е много мръсно копеле това ме дразни.иначе че е съзтезателна машина така е.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 24 апр 2006 13:00

Kozunak написа:че е съзтезателна машина така е.

:bowdown

Иначе и мен характера му не ме интересува много :) ако иска да бие жена си по три пъти на ден и да псува ка'т каруцар - нали не ми е в къщата :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”