Откраднаха беемвето на Дейвид Бекъм

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 26 апр 2006 23:23

Sir T написа:Иначе сребрист определено му ходи и забит в снега го прави още по-добър.
Ех тези хиени от Audi как си слагат логата на хората на снимките ;) postcard style :D

Само кратко пояснение за логото ... снимката е направена от професионален фотограф на Ауди по вереме на кръг от световната купа по ски в Бивър Крйк (нали са главни спонсори). След това ни даде една карта с код който се вкарва на страницата на Ауди за да си свалиш снимката.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 27 апр 2006 8:56

guard написа:Всъщност имам един въпрос...изпробва ли Ел. управлението на сед. и доволен ли си от него? :wink: не за друго, но пряко ме касае...

ако под сед. имаш предвид седалките .. да, ел. бяха отпред с памет, като на всички автомобили. Нищо различно, нагоре, надолу ..?!
Изображение

Jerom написа:Колега тея снимки ти ли си ги правил?щото тчва място ми е доооста познато...

Да, всички съм ги правил аз. Едните са над Панчерево, като завиеш за Кокаленското ханче след Панчерево и караш само нагоре ..
А другите са на шопинг улицата на Мюнхен. Максимилиан штрасе.

20vTurbo написа:Само кратко пояснение за логото ... снимката е направена от професионален фотограф на Ауди по вереме на кръг от световната купа по ски в Бивър Крйк (нали са главни спонсори). След това ни даде една карта с код който се вкарва на страницата на Ауди за да си свалиш снимката.

така и предположих ... видя ли му резервната гума?

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 27 апр 2006 19:42

Sir T написа:
Jerom написа:Колега тея снимки ти ли си ги правил?щото тчва място ми е доооста познато...

Да, всички съм ги правил аз. Едните са над Панчерево, като завиеш за Кокаленското ханче след Панчерево и караш само нагоре ..

еее как не съм знаел,че ще идваш насам да пием по бира :(

п.с сори за ОФФ-а

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 27 апр 2006 21:14

Jerom написа:еее как не съм знаел,че ще идваш насам да пием по бира :(

п.с сори за ОФФ-а

то тя цялата тема е зверски офф ... :wink:

снимахме Q7 за Motor TV Show и понеже съм част от екипа като консултант там, едва ли щеше да остане време за бира .. друг път! :D

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”