ПТП + снимки
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batmilko написа:Spectre написа:...
абе бой...стига с бой бе, случило се е вече...има застраховка човека...що да не го забрай и да си продължава напред...аре стига борчески изпълнения...ай сиктир
Така ли

- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Spectre написа: Така ли![]()
И следващия път същия шофьор, да направи същото и недай си боже да отнеме и човешки живот... Е естествено, че има и съд, който всъщност не действа, така че си остават борческите изпълнения...
Да де, ама в случая май wolfa е засякал камиона. Поне на мен не ми стана ясно от описанието какво точно се е случило.

ПТП
улицата по която се движехме е с четри ленти, а съм в лявата лента за ляв завой, а копелето с камиона изпреварваше тролей на спирката, която е 20-30 метра преди завоя който мислих да направя. добре че не пресичаха хора пред тролея и пред мен че като ме треснаха се завъртях на 180 градуса
Сори колега за случката, супер гадна история, най добре че си невредим, майната им на ламарините.
Та по повод камионджиите, един приятел така го помля един ... Минал на червено със снегорина и го отнесъл форда.. После като слязъл от камиона едва си стоял на краката - пиян до козирката. И то повечето са пияни заляни дето карат разна стоителна техъника - по цял ден като въртят из изкопа и поркат яко - после като излезе на пътя господ да е на помощ на останалите.....
такива са за затвор просто
Та по повод камионджиите, един приятел така го помля един ... Минал на червено със снегорина и го отнесъл форда.. После като слязъл от камиона едва си стоял на краката - пиян до козирката. И то повечето са пияни заляни дето карат разна стоителна техъника - по цял ден като въртят из изкопа и поркат яко - после като излезе на пътя господ да е на помощ на останалите.....
такива са за затвор просто
madmen написа:Cherepaha написа:На камионите трябва да им се забрани да се движат в града през деня. Само нощем да ги пускат...
Това сериозно ли го мислиш? Та те 90% са без светлини .....
....и след 16 часа са почти в несвяст от поркане....
до моя офис има строеж и като ги гледам как си поркат от бутилките и си карат направо ми прилошава
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- bobcho
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN 1997
Извинявам се, че пиша в тази тема, но да не пускам нова.
Днес на улицата от Хемус посока Семинарията един Таурег и една монтанска Астра как се бяха ударили ....... на Таурега предна лява гума беше откъсната, а джантата беше на два обръча.Астрата също имаше доста поражения по предницата.Слава богу линейки нямаше и собствениците изглеждаха добре.
ПП:Някой от вас може да ги е видял беше към 10:50 (в толко часа минах аз оттам)
Днес на улицата от Хемус посока Семинарията един Таурег и една монтанска Астра как се бяха ударили ....... на Таурега предна лява гума беше откъсната, а джантата беше на два обръча.Астрата също имаше доста поражения по предницата.Слава богу линейки нямаше и собствениците изглеждаха добре.
ПП:Някой от вас може да ги е видял беше към 10:50 (в толко часа минах аз оттам)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”