има ли евтин аналог на чистачките Aerotwin

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Re: има ли евтин аналог на чистачките Aerotwin

Мнениеот skotis » Чет 25 мар 2010 11:17

веселин написа:http://www.rudy96.com/contact/contact.htm
Питай за безшарнирни чистачки Шампион

Шампион-ът са още по-добри от Бощ, но са и по-скъпи. Моите са Бош - към 60 лв е комплекта, но съм много доволен. Взех си и една Шампион за проба да видя кои са по добри, но бройката беше 45 лв. (голямата, малката ще е по-евтина...малко) и определено съм на мнение, че бош е под шампион. Бош-а се захващат много красиво за сметка на това, за разлика от шамнпиона, които седят малко не на място.
Иначе по темата: Аналог евтин-няма, има евтино копие, които изглеждат гадно, независимо как чистят. Нали все пак, чест от предимствата на тези чистачки е вида? :) Струват си 60-те лева, но колата трябва да е на паркинг :012:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 25 мар 2010 11:27

колеги,направо ви се чудя кви са тея цени дето ги обаждате за боша :shock
Погледнете тук лично съм си поръчвал и съм повече от очарован от качеството.Цената е повече от задоволителна.За кви 60 лв пишете :shock
Кооперирате се повечко хора,излизат ви почти безплатно mhihi

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 25 мар 2010 11:31

skotis написа:

Шампион-ът са още по-добри от Бощ, но са и по-скъпи. Моите са Бош - към 60 лв е комплекта, но съм много доволен. Взех си и една Шампион за проба да видя кои са по добри, но бройката беше 45 лв. (голямата, малката ще е по-евтина...малко) и определено съм на мнение, че бош е под шампион. Бош-а се захващат много красиво за сметка на това, за разлика от шамнпиона, които седят малко не на място.
Иначе по темата: Аналог евтин-няма, има евтино копие, които изглеждат гадно, независимо как чистят. Нали все пак, чест от предимствата на тези чистачки е вида? :) Струват си 60-те лева, но колата трябва да е на паркинг :012:

Едва ли ще мислиш така ако взимаш заплата от 300-400лв,едвали ще си купиш от 60лв или от 8лв,като гледам как давате за едни чистачки 60лв,представям си и за другите дребни работи,а после сме били бедни :horror: зада не съм извън темата,аз досега карам на такива ментета и няма проблеми,какво е това мазане,няма такова нещо и даже и за маслата,ами за мен има само едно масло, а имено това което неми бърка в джоба и това е М10Д :012:

Потребителски аватар
skotis

Мнениеот skotis » Чет 25 мар 2010 11:34

24 евра с доставката, ако на никой друг не му се дават пари за тези чистачки и си ги поръчам сам
това са 48 лв близо. Добре, прав си малко по-евтино е :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 25 мар 2010 11:36

ами разбии ги 24 евра на 10 човека примерно.Кво се получава :lol:

Потребителски аватар
skotis

Мнениеот skotis » Чет 25 мар 2010 11:38

enigma79 написа:
skotis написа:

Едва ли ще мислиш така ако взимаш заплата от 300-400лв,едвали ще си купиш от 60лв или от 8лв,като гледам как давате за едни чистачки 60лв,представям си и за другите дребни работи,а после сме били бедни :horror: зада не съм извън темата,аз досега карам на такива ментета и няма проблеми,какво е това мазане,няма такова нещо и даже и за маслата,ами за мен има само едно масло, а имено това което неми бърка в джоба и това е М10Д :012:

Не, не ми е голяма заплатата, ама хич.
Чистачките за мен са нещо много важно, почти като гумите. Представи си че си на магистралата, нощ е и вали като из ведро ;) Тогава чистачките са си почти животоспасяващи!

Потребителски аватар
skotis

Мнениеот skotis » Чет 25 мар 2010 11:39

LILO&STICH написа:ами разбии ги 24 евра на 10 човека примерно.Кво се получава :lol:

Ама какво значи да ги разбия? Едни чистачки за 10 човека ли :) Доставката е 5 евро, не е 24.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 25 мар 2010 11:42

Не, не ми е голяма заплатата, ама хич.
Чистачките за мен са нещо много важно, почти като гумите. Представи си че си на магистралата, нощ е и вали като из ведро ;) Тогава чистачките са си почти животоспасяващи![/quote]
Аз също нямам проблем в проливен дъжд,мога да кажа че тези чистачки май неси знаят годините,отделно и не от 60лв,само задната е нова гумата,сменена от мен,но сменена от лада и мога да твърдя че се държи добре,само където мотора изгоря :063:

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 25 мар 2010 11:46

skotis написа:
LILO&STICH написа:ами разбии ги 24 евра на 10 човека примерно.Кво се получава :lol:

Ама какво значи да ги разбия? Едни чистачки за 10 човека ли :) Доставката е 5 евро, не е 24.

mhihi mhihi mhihi
не бре,повечето взимат направо 10 комплекта
Отделно ,че ако се позаровиш ,попишеш с германците,цената леко намалява mhihi

Потребителски аватар
focke-wulf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот focke-wulf » Чет 25 мар 2010 12:30

Равносметката е проста:
Бош + Шампион (нормални)за общо 60-тина лева - изкараха година и половина и почнага да мажат и скърцат.
Аутопрактик Аеро (:lol:) за 10 лева общо двете - засега стържат година и нямам сериозни забележки. 8)

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 25 мар 2010 12:46

Аз също съм с безшарнирни Ауто Практик купени от ОМВ и си бършат екстра. Иначе съотношение цена качество за обикновенни чистачки истината е "alca" продават се на бройка по Лук Ойлите 6.50 до 20инча и 7.50 от 21 нагоре.

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Чет 25 мар 2010 13:01

Имах Валео една година и доволен.Незнам цена.Обаче при смяната им с китайските аналози и двете не искаха да направят контакт с прозореца.Само двата им края мажеха нещо.Върнах старите.След време сложих пак новите с леки корекции в рамената и ...о чудо...дясната заспа,но лявата продължи да страни от стъклото.
Равносметката е :китайската достойно си върши работата чрез стържене

Потребителски аватар
chinadracon
Автомобил: VW Golf MK4
Двигател: AKL 1999
Контакти:

Мнениеот chinadracon » Чет 25 мар 2010 16:41

Моите също са AUTOPRACTIC и не стържат, плюс това си чистят повече от добре. На Зафира-та на жена ми са CHAMPION на два месеца за 68 лв комплекта и вече виждат зор при чистенето.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Чет 25 мар 2010 17:03

Аз не виждам как което и да е перо ще остане невредимо като за една зима 10-15 пъти ти се отплесне уреда за лед и минеш върху него... за тва обикновени по 6лв и на пролет нови... като нови си чистят всички прилично :mrgreen:

drob4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот drob4o » Чет 25 мар 2010 17:37

Купи си оригинални или Бош,наложи ми се да сменям на моето Поло 9N2 оригиналните на 3г, когато започнаха да мажат това беше през 2007, и пред мен стоеше дилемата за такива чистачки (тогава бяха и по-скъпи). Взех си Бош и останах доволен. Просто хубави чистачки карат доста по-дълго време. Но в България не се знае на какви ще попаднеш. :idea:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”