Въпроси за стартера като ел.двигател?
- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обмислих и този вариант, засега обмисля с ток.
btw ето това съм мислил: http://clubf1.net/forums/index.php?s=4df3451797b50af60605e7f2818a880b&showtopic=17250
btw ето това съм мислил: http://clubf1.net/forums/index.php?s=4df3451797b50af60605e7f2818a880b&showtopic=17250
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами мисли добре. Че на тази снимка като гледам конструкцията как е може да се счупиш в некоя дупка.
Иначе верно е весело.

Иначе верно е весело.

Последна промяна от black` на Чет 04 май 2006 20:55, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е идеята е добра. Трябва повече триъгълни рамена да се сложат само отпред. Да играе ролята на носач както е при колите.
Другото което ме съмнава са тези заварки. Ако не се направят супер добре може да се спукат много скоро. А ти първо почни от рамката. И накрая слагай двигател. Иначе няма смисал така. 

- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blacki написа:Е идеята е добра. Трябва повече триъгълни рамена да се сложат само отпред. Да играе ролята на носач както е при колите.Другото което ме съмнава са тези заварки. Ако не се направят супер добре може да се спукат много скоро. А ти първо почни от рамката. И накрая слагай двигател. Иначе няма смисал така.
абе първо трябва да измисля самото задвижване,иначе за какво ми е рамка без двигател

- sony_87
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blacki написа:Е идеята е добра. Трябва повече триъгълни рамена да се сложат само отпред. Да играе ролята на носач както е при колите.Другото което ме съмнава са тези заварки. Ако не се направят супер добре може да се спукат много скоро. А ти първо почни от рамката. И накрая слагай двигател. Иначе няма смисал така.
абе първо трябва да измисля самото задвижване,иначе за какво ми е рамка без двигател

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми задвижване най лесно ще стане с двигател от скутер нали ти казвам. Той се връзва с верига към задната ос и готово. Само усилито трябва да се центрира добре. В смисъл пиньона на задната ос трябва да е на точното място.
Даже може и стартер ако има да си извадиш бутонче за палене отпред. Тва е най-якия вариянт според мен.