tisho_psg написа:*аз съм чувал,че гуми менте няма!
Колега, не искам да флизам във спор, с който и да било. Нека да не обръщаме темата в офф топик, ще ти кажа от личен опит... Преди 2 години си взех Пирели, самоче тогава не обърнах много внимание на производството и се оказа че са Турски, Гумата е гола вода, и ако кажеш че Пирели е Турска марка, извинявай... На това искам да кажа че не е оригинално, а копие!
Чичо ми преди 2 месеца искаше да вземе гуми 225 45 16 за неговата кола Мерцедес, самоче искаше да са Мишелин, обиколихме всички магазини, за гуми и навсякаде пишеше произведено или в Турция или Китай, нямаше оригинална гума на мишелин. Накрая дойде ред да ходиме в Гърция там имаше самоче 1бр струваме 268лева оригинална от вносителя...
Та така и така не взехме мишелин, просто цената не беше за нас... искам да ти кажа, че повечето марки в България са копирани от много други внисители на гуми...
Ще кажеш какво толкова ако карам с "НЕ" оригинални гуми Мишлен, ами ще караш но не дълго време, ще почнат да се износфат неравномерно и много бързо, и ще си мислиш че проблема е в колата, но когато отидеш на стенд, ще ти кажат че проблема ти е в гумите, и че са регенерат... Също така менте гумите така наречените копия, износфат много лагерите на главините... Та затова се пази... Това си е мое мнение не го налагам а просто споделям... да си имаме 1 на ум