въпрос-купе
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ACCELERATOR написа:чудесно, точно такова нещо ми трябва. Интересува ме да е добро и да не е удряно, направо ни свържи с твоя приятел и да мислим нещо. Дори и да не стане с това ГТИ, ще мислим друго - на него му трябва двигателя, а на мен купето
Макар че за толкова пари ме съмнява, че нито купето ще е добро, нито двигателят..
Оказа се че е абсолютен курник, дори по-голям от моя и беше с малкия джам и тесните брони

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе не е само панела... Отстрани гумата с окачването са смачкани, задна лява врата - смазана, праг, предна и задна брони - за смяна, при удара купето е поддало с 10-на см навътре, та ще трябва да се изправя, после да се боядисва.. Единия калник е ожулен, за другия не съм сигурен.. Преден джам - пукнат.. И двете задни джанти са счупени. Не, че не може да се оправи, но не знам дали има смисъл. То ще излезе колкото ново купе направо, а и ще ми останат части за продан от старото.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Тогава купувай купе с блокирал мотор, но пак няма да е хубаво като твоето.Аз като си търсих GTI имаше някака с блокирал мотор, но пак и искаха над 2000лв.От моя гледна точка няма никакъв проблем купето ти да се оправи, но както ти каза, не се знае какви пари ще струва това.Ще отидат около 1000лв по мои сметки(за всичко)
П.П.Пусни една снимка да видим какви са пораженията...
П.П.Пусни една снимка да видим какви са пораженията...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”