Пребоядисване на колата, джанти и още...
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да се похваля и аз...
Вече имам и малко снимки на колата в завършен вид. Честно казано очаквах малко по-зле да седят джантите, но стана чудесна. Ще направя още снимки но първо трябва да я измия, а с това хубаво време днес автомивките са пълни... 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Екстра е станала. Като дойда след 15-20 дни искам да я видя отблизо 

- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Няма проблем колега. Само казваш кога да знам дали съм в Свиленград. Ако не може в София да се видим някаде 

- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пребоядисване на колата, джанти и още...
Пребоядисването ясно, но като смених и джантите се оказа, че барабаните(които са на 20 години) изглеждат грозни заради ръждата и малко скапват цялостния вид на колата. Та по тоя повод реших да си ги боядисам. Консултирах се с някой който разбира и ме насочиха как точно да стане и това. След това взех от един приятел бормашина с накраиник за сваляне на ръжда(телена четка), закупих си черен спреи(5,60 лв.), 2 вида шкурка(една по-едра 80 и една по-ситна 220 общо 1,20 лв.) и преубразувател за ръжда(1,50 лв.) от железарския магазин и се захванах. Оказа се, че работата е доста по-забавна и лесна отколкото си мислех. След като свалих ръждата с бормашината намазах обилно с преобразувателя барабните и ги оставих за около час час и половина за да може преубразователя да си свърши работата. След което с помоща на баща ми(много му е мерак и на него да се занимава ама все няма време) напръсках барабаните с черния спреи( 2 ръце за да стане по-здраво
) и иначе ръждясалите барабани станаха като нови за близо 10 лв. и няколко часа работа.

- evgenii74
- Автомобил:
- Двигател:
Така се уважават любимите коли.Браво страхотно е станал пасата 

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Това е една любима моя машина. Браво за положените усилия и грижи за вярната машинка.
Сподели колко ти се върза финансовата част.
Поздрави.
Сподели колко ти се върза финансовата част.
Поздрави.
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колеги. Сега обмислям и слагане на климатик, но като я пооправихме и се появих кандидат-куповачи и не се знае дали няма да се замени с нещо по-ново. Ако обаче се задържи сигурно и клима ще се сложи и тогава никакъв шанс за продажба. 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”