Каране без светлини ?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Определено съм За нон-стоп светлини... Преди 2 седмици се прибирах към Бургас ама пътувах вечерта... някаде след Чирпан тръгвам да изпреварвам и кво да гледам пред мен някаф пич с някаква кола без светлини ( става дума за 21 часа ) .. добре че шофьора на камиона пред мен беше видял колата та да ми направи път да се прибера... инъчеее
А такива без светлини редовно си виждам по софийските улици.. явно на тях им е много светло

А такива без светлини редовно си виждам по софийските улици.. явно на тях им е много светло

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
колеги, знам едно безотказно лекарство за малоумници и (или) камикадзета, дето си мислят, че фаровете са им вързани на електромера. като видя такъв, му влизам в платното и включвам дълги - най-забавената реакция, на която съм бил свидетел е около 2 секунди. така че съм за НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ към (само)убийци от тоя вид.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
joro_kem написа:колеги, знам едно безотказно лекарство за малоумници и (или) камикадзета, дето си мислят, че фаровете са им вързани на електромера. като видя такъв, му влизам в платното и включвам дълги - най-забавената реакция, на която съм бил свидетел е около 2 секунди. така че съм за НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ към (само)убийци от тоя вид.
ми що не си купиш фадрома и направо не ги блъскаш

ела срещу мен в насрещното.....
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Катерина написа:Ми хайде ONE . Ти пишеш- от нас подписите! Все пак една крушка няма и 5-6 лв .
п.с. Зарекла съм се да си сложа в колата малко резервни и да подхвърлям на тия дето и мигачите не им работят даже![]()
...ми да пиша, обаче има проблем голям (имам ужасна алергия към шапкарите и ме избива на агресия при близки срещи с тях) ...та аз не ставам за представител , пък и си имаме официални такива от форума...
Но като гледам какъв е интереса ...работата е кауза пердута
....поне господ да ни пази
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”