Мнение за гуми LASSA
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за гуми LASSA
Не искам да преувеличавам, но имахме зимни и летни ЛАСА. Зимните бяха добре единствено на дълбок сняг. По-голям боклук от тия гуми аз не съм карал особено за летните. Как искате да се търкат като са пластмасови. Перфектни са за служебна кола и издържат на дупки 

-
- Автомобил: Audi A4 Avant AFN
- Двигател:
Малко да съживя темата!
Много интересна марка е Ласа. Като цяло нищо особено, да не кажа че са големи пластмаси, но се продава на парите на Семперит примерно.
Много интересна марка е Ласа. Като цяло нищо особено, да не кажа че са големи пластмаси, но се продава на парите на Семперит примерно.
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
И аз съм с Ласа, зимни и летни, произведени през 2003 г.
Карам си ги.
В интерес на истината, имаше един период от 3 г. в който колата почти не се караше, така че това прави 7 г. "нормално" използване.
За поведение на пътя не мога да коментирам, тъй като не съм рали състезател и не мога чак толкова да ги усещам нещата.

В интерес на истината, имаше един период от 3 г. в който колата почти не се караше, така че това прави 7 г. "нормално" използване.
За поведение на пътя не мога да коментирам, тъй като не съм рали състезател и не мога чак толкова да ги усещам нещата.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”