Идва лято...и много пътуване
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
затова най-добре е да се кара нощем,вярно видимостта е по малка но пък е спокойно.аз прдобих от баща ми навика да тръгвам към 3:00-3:30 най-късно и като почне голямата навалица на разсъмване аз съм почти на морето.и мисля живот и здраве тази година да патувам изцяло през нощта,хем е хладно хем няма коли.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
DIABLO 666 написа:затова най-добре е да се кара нощем,вярно видимостта е по малка но пък е спокойно.аз прдобих от баща ми навика да тръгвам към 3:00-3:30 най-късно и като почне голямата навалица на разсъмване аз съм почти на морето.и мисля живот и здраве тази година да патувам изцяло през нощта,хем е хладно хем няма коли.
Определено е по-добър вариант, въпреки че там пък го има проблема със заслепяването....Не знам дали проблема е в моето зрение, но дори и когато в насрещното карат на къси пак видимостта ми е много влошена, ксеноните не ги коментирам....
- DIABLO 666
- Двигател:
NovobranecGT написа:Определено е по-добър вариант, въпреки че там пък го има проблема със заслепяването....Не знам дали проблема е в моето зрение, но дори и когато в насрещното карат на къси пак видимостта ми е много влошена, ксеноните не ги коментирам....
ами и аз го имам този проблем и съм 100% сигурен че ми е от очите,а че фаровете са нагласени така че да гонят гаргите си е друг въпрос.но вероятността да срещнеш кола е по малка щото повечето пътуват сутрин а ти до сутринта си на морето живот и здраве.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DIABLO 666 написа:затова най-добре е да се кара нощем,вярно видимостта е по малка но пък е спокойно.аз прдобих от баща ми навика да тръгвам към 3:00-3:30 най-късно и като почне голямата навалица на разсъмване аз съм почти на морето.и мисля живот и здраве тази година да патувам изцяло през нощта,хем е хладно хем няма коли.
и аз така действам
- DIABLO 666
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”