vasstop vs. KAT -> 1:0, НП отпадна!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Re: vasstop vs. KAT -> 1:0, засега...

Мнениеот heimdal » Нед 25 юли 2010 1:47

Как да няма смисъл бе !!!

Затова сме на такова положение, от нарушители на закона, корумпирани полицаи,
и всякаква смесица от тях.
Да станеш полицай с ясната идея да стискаш и без това изтерзаните хорица за последните им пари.

Ако искате ме вкарайте у модула ама да им изсъхнат ръчичките на тия дето са на пътя с палки за да събират пари, и на тия дето са ги научили да взимат също.
death death death death death death death death death death death death

Saladin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saladin » Нед 25 юли 2010 7:32

Ама ако карахте по правилата нямаше да имате такива проблеми. Сега хем си виновен, хем обжалваш...странна работа.
И в крайна сметка цялата занимавка със съда да не ти излезне повече от акта?

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 25 юли 2010 7:54

Браво на колегата че си търси правата, това е много важно нещо в днешно време! Но ако караше по правилата нямаше да се стига до това търсене на правата! Ще кажете не съм никой да го съдя, да не съм, но за да си търсиш правата трябва да си сигурен че не си виновен в случая, и то донякаде е така, защото колегата си е карал нормално и от един път изненада, някаква кука с*ре в храста и му трябват пари за тоалетна хартия! Ако беше някой чичко с Мазерати, щеше да му кузирува и да го пропусне! Нека спразваме правилата за да не стигаме до тоя хал :да:

п.п Нищо лично към никой, но ако всички си търсим правата за каквото и да е, държавата ни няма да е в сегашния хал!

Потребителски аватар
HukuTyY
Автомобил: Vw Passat B4
Двигател: ABF 16v

Мнениеот HukuTyY » Нед 25 юли 2010 8:52

Браво Васе.Само такива като теб ще ги оправят тези :да:
Затова хора търсете си правата

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 25 юли 2010 10:50

Васе еваля за ходенето по мъките и за това че не си се отказал от дългите и чести пътувания до Ловеч :bowdown :bowdown :bowdown ,евала и на Председателя Добри :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown ,това е човека ,на който съм благодарен и задължен дет се вика до гроб,защото дет се вика от една прикаска се захвана и с мое дело,кажи речи същото -обжалване на НП и след 2,5 години ходене по мъките май успяхме да се преборим с гадовете,от последното дело което минаха повече от 1.5 години вече нилпк не ме е търсил,така че пожелавам ти късмет и на теб да не те търси никой за което съм 101% сигурен. :да:

А за бате Добри само едно мога да направя в момента
:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Нед 25 юли 2010 11:28

Всичко е много хубаво, но не виждам смисъл от темата...
Какво цели автора?
Да покаже какво е постигнал? Да покаже, че има начин? Да провокира останалите да поемат по същия път?

Лично за мен това си е чиста загуба на време и ресурс за борба с вятърни мелници. Да, спечелил си битката и какво? Както писаха по-горе "колко ти струва и струва ли си?"
Аз нямам приятели адвокати и юристи за безплатни консултации и представляване в съда. Нямам пари за разходки до майната си. Нямам свободно време за преследване на химери.

Единственото което научих от тази история е, че системата разчита на това, че трябва да си ЛУД за да си потърсиш правата и на тази основа куцо, кьораво и сакато с власт си позволяват злоупотреби.
Евала Васе, че си се опълчил, но наистина не виждам оправдание на разходите и загубеното време и отново казвам, че за един обикновен човек без твоите връзки, познати и финансови възможности този път е просто поредната задънена улица.

Поздрави и дано не ти се случва повече :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 25 юли 2010 11:55

Евала Васе, браво :bowdown :bowdown :bowdown

Аз никога не съм се сблъсквал с подобно нещо, надявам се и да не се сблъсквам :roll: но в БГ това е неизбежно, на всеки му идва на главата. В повечето случаи и да не се преборим с надъханите полицай, ония отгоре гледа и им го връща :!:

Един случай в Чепеларе - такива надъхани полицай спират жена от някъде, тръгнала по спешност към Смолян за болницата. Жената им обяснява за какво бърза, но напразно. Топ ченгетата си изтъкнали властта и й написали каквото там е нарушила. Жената при тръгване ги прокълнала нещо и продължила. До една година и двамата полицай (на средна възраст) :bishop

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 25 юли 2010 12:51

то нямаше да пиша в темата, защото е ясно написано, ама...
сега виновен, невинен това не е важно, става ясно кой какво
по-важно е другото
когато имаш ВЛАСТТА да решаваш в някаква степен съдбата на хората, то поне имай образованието, ценза, обективността да работиш законосъобразно. МВР, в частност КАТ, не ИНВЕСТИРАТ в подготовка на кадрите си, полицаите, които цял живот са на пътя, не се научиха да пишат ЗАКОНОСЪОБРАЗНИ актове и после постановления.
Интересното е че в тия дела ти пишеш, бришеш и накрая излезе нещо,което не си го видял, визирам тоя случай-Добри и аз-Добри се явява два пъти, поради моя ангажираност тук в София, аз писах жалбата и нъц не сме видели това разминаване в алинеята-дребен, но съществен порок, който доведе до отмяна на НП. Изобщо нашите оплаквания по същество не са разглеждани, защото има процесуално нарушение, и то съществено, което доведе до отмяна на НП.
Относно какво постигна колегата...ами постигна...първо отмяна на първа инстация, второ вътрешно удовлетворение, че не могат да си правят и да си слагат каквито искат знаци, където си искат и като пишат поне да пишат юридически грамотно. Относно разноските-някой пита-Добри не знам дали си е искал адвокатския хонорар, ако да, би следвало да се присъди и да се изплати следващата година от бюджета на МВР.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 25 юли 2010 14:01

Saladin написа:Ама ако карахте по правилата нямаше да имате такива проблеми. Сега хем си виновен, хем обжалваш...странна работа.

Браво, гениално твърдение :bowdown
Айде другия път барем прочети темата, да те видя от 90 как ше намалиш на 40 :banghead:

Евала за упоритостта Васе!
Евала и на Добри и на Пичагата :bowdown

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Нед 25 юли 2010 14:04

ISRalien написа:
Saladin написа:Ама ако карахте по правилата нямаше да имате такива проблеми. Сега хем си виновен, хем обжалваш...странна работа.

Браво, гениално твърдение :bowdown
Айде другия път барем прочети темата, да те видя от 90 как ше намалиш на 40 :banghead:

Евала за упоритостта Васе!
Евала и на Добри и на Пичагата :bowdown

+1 :banana

Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Мнениеот LiRiX » Нед 25 юли 2010 17:37

vasstop написа:В крайна сметка тази съдийка ме закопа.
Нито аз, нито колегите, с които гледахме този случай успяхме да забележим, че има тази съществена разлика по чл. 21 ал.1 и ал.2 - разликата между акт и наказателно постановление.

Четох цялата темата, но това последното не успях да го разбера. Каква точно е тази разлика и какво иска да намекне с тази разлика въпросния съдия?

Иначе едно огромно БРАВО! :)
Продължавай в същия дух!

Потребителски аватар
heimdal
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1997

Мнениеот heimdal » Нед 25 юли 2010 19:09

Още хора да си връщат книжките!
Вземи прочети и осмисли. Човека си е карал по правилник. Милиционерите са излезли да събират пари.
Е как да не си търсиш правата ?
Ако те кефи да те връткат милиционерски номера...зае*би...
Овча държава!

Потребителски аватар
Pacho B
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pacho B » Нед 25 юли 2010 19:58

heimdal написа:

Още хора да си връщат книжките!
Вземи прочети и осмисли. Човека си е карал по правилник. Милиционерите са излезли да събират пари.
Е как да не си търсиш правата ?
Ако те кефи да те връткат милиционерски номера...зае*би...
Овча държава!

Добре се справяш с цензурирането! :Mr Green Fun
Ако те кефи да те връткат милиционерски номера...зае*би

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Нед 25 юли 2010 20:22

никаде не прочетох да се пише,че милиционерите са му искали пари,та затова са му написали акт.
Браво за търпението и вложените средства,все пак като си изпълняваш служебните задължения,трябва да ги изпълняваш по законоустановения ред/тяхна грешка,която е доказана в съда/
Радвам се ,че си спасил книжката,2 месеца не са малко. :applause:

Лошото е,че 80% от водачите нямат средствата и нервите за да водят такива дела,но започнат ли по-начесто дела от този род някои хора ще започнат да си вършат работата по качествено.

Потребителски аватар
dragozow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dragozow » Нед 25 юли 2010 20:59

Изчетох всичко с интерес. Чест ти прави че си се занимавал толкова време. Като ползват допотопна техника е така, утре могат да кажат че си карал със 160 км/ч.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”