Закупуване на автомобил втора употреба в България

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Re: Закупуване на автомобил втора употреба в България

Мнениеот Spas » Чет 25 ное 2010 10:45

forski написа:
idiotchooo написа:
forski написа:От моя скромен опит с автомобилите втора употреба(три на брой) мога да ти кажа че най добрия вариант да не останеш излъган е при огледа да вземеш човек който разбира (ама наистина разбира или активно се занимава)с автомобили.
От личен опит мога да ти кажа че това с диагностиката са пари на вятъра и ако разчиташ на това ще останеш неприатно изненадан.
Успех с покупката :)

Незнам какви коли си купувал, но автомобили след 2002-ра се диагностицират доста добре със ВАГ-КОМ и там може да покаже повреда, за която си нямаш и идея, давам ти пример от личен опит, нищо не свети по таблото, а липсват 2 въздушни възглавници :) или да е повреден дебитомер, някой клапан и т.н. Все скъпоструващи неща, за които може да се свали от цената. И човека е много важен, с когото си отишъл, но диагностиката не е за пренебрегване. Успех и от мен! :да:

BMW 318 - 2000г. и VW GOLF 1.9TDI- 1999г. на диагностика всичко О.К. и после проблеми.Не казвам че да се направи диагностиката е грешно,но не трябва да се разчита само на нея и да се взема на 100%като гаранция че всичко по-колата е О.К.

Разбрахме се, както се казва :) :beer

Потребителски аватар
avgeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Re: Закупуване на автомобил втора употреба в България

Мнениеот avgeorgiev » Вто 07 дек 2010 0:47

Най важното според мен е колата да те грабне още в началото дето се вика любов от пръв поглед. Аз например сегашната ми кола още като я видях в обявата бях убеден, че ще я купя, естествено офертите не винаги отговарят на истината, но в моя случай останах много доволен.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”