Колата на момчето е турбо дизел, така че дори и с права тръба да е ще е много по-тиха спрямо атмосферен бензинов двигател с права тръба, генерацията ще му е прилично тиха само с едно гърне и един резонатор, защото е дизел и има турбо

така че това, което си написал в неговия случай няма да е така и колата няма да е бучаща трошка.
groznika написа:Велко,
аз самият слагах чипове на поло 1.0 за да го отпушвам и ръгах кюнци на поло 1.3 за звук.
Не се заяждам с теб, а те съветвам приятелски от ЛИЧЕН опит да не си харчиш парите за глупости. Живееш в заблуда, че от това става кола и, че върви. Неизбежно ще стигнеш до моите изводи, но ако ме послушаш сега ще си спестиш много нерви и финансии. В противен случай ще си счупиш главата и пак ще дойдеш на моето.
Продай си полото преди да си се изгаврил с него и да е станало вечно твое, прибави някой лев и си вземи нещо вървежно където ако искаш вече наливай пари за истински звуци и вървежи.
Истината е, че влезне ли ти бензина в задника оправия няма и всяка кола ще ти малее в даден момент, но от това 1.4 няма да извадиш нищо освен тонове лев от бюджета си.
Продавай половера и скачай на нещо по-сериозно за да влезнеш при батковците. Сега просто си с камионче в пясъчника...
ПП
Не ми се сърди. Колата в гаража ти е чудесна, но не става за това за което я гласиш.
Прав си тук спор няма, само че в неговия случай има малко повече смисъл да се прави отколкото е било с твойто поло 1.0 и 1.3, все пак мотора е ТДИ ПД дизел с един чип става от 70/75к.с. към 100кончета, така че сигурно е приятна за каране и му харесва на момчето.
Но за по-сериозен вървеж найстина най-добрия вариант е продажба на автомобила и да се вземе друг, спокойно тази колица може да се продаде и на нейно место да се вземе един Голф3 GTI 16V/VR6 или едно Ауди А3 1.8Т за около 6500-7000лв. а в тези коли вече всеки вкаран лев си заслужава много повече.