Помощ за избор на изпускателна с-ма

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ за избор на изпускателна с-ма

Мнениеот Velko » Вто 31 авг 2010 13:56

chirenski написа:
Velko написа:Искам да се отпуши колата.Искам по-сериозен звук.Парите мисля,че мога да си ги давам за квото ми е кеф.А и колкото и смешно да ти звучи, на мен ми харесва как върви колата...

Такива "отпушени" и "звучни" 1.4 бегачки ги замервам с торби пълни с вода през осмия етаж.

Да е*а племето ви псевдо рейсъри, то може грам да не върви ама нека да е отпушено и да е звучно ....

Като ти харесва как ти върви колата карай си я и си свиркай, никой не е длъжен да слуша "поотпушената" ти "звучна" кола.

Нямам в предвид, точно теб или само теб, важи за всички отпушени това което казвам.

Искам да ти отговоря и затова ще го направя.Бате що не пробваш да си завреш главата в гъза, да видиш дали ще пасне?

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Сря 01 сеп 2010 10:41

:lol: айде не се карайте

Колега найстина тази кола няма да се поотпуши никога.Не е проектирана да е бърза , по скоро да е икономична.Единствения начин да тръгне е да си смениш двигателя - буташ един 1,9 тди или 1,8 Т , олекваш с 3-4000 хилки и колата ще литне.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 01 сеп 2010 12:12

chirenski написа:
Velko написа:Искам да се отпуши колата.Искам по-сериозен звук.Парите мисля,че мога да си ги давам за квото ми е кеф.А и колкото и смешно да ти звучи, на мен ми харесва как върви колата...

Такива "отпушени" и "звучни" 1.4 бегачки ги замервам с торби пълни с вода през осмия етаж.

Да е*а племето ви псевдо рейсъри, то може грам да не върви ама нека да е отпушено и да е звучно ....

Като ти харесва как ти върви колата карай си я и си свиркай, никой не е длъжен да слуша "поотпушената" ти "звучна" кола.

Нямам в предвид, точно теб или само теб, важи за всички отпушени това което казвам.

Колега, като не разбираш не пиши. Даже няма и да ти обясня, какво имам предвид. Играй си там с торбите, като нямаш с ккво друго и не се обаждай неподготвен.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 01 сеп 2010 12:16

everlastt написа::lol: айде не се карайте

Колега найстина тази кола няма да се поотпуши никога.Не е проектирана да е бърза , по скоро да е икономична.Единствения начин да тръгне е да си смениш двигателя - буташ един 1,9 тди или 1,8 Т , олекваш с 3-4000 хилки и колата ще литне.

groznika e най-прав, но колегата може да си харесва колата (която действително е много хубава) и да иска точно нея да прави, така че аз го подкрепям! Колега сложи си гнерация.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Сря 01 сеп 2010 12:26

yoan4o написа:Колега, за това което искаш, имаме форумен доворен човек в ЕК33 на Околовръстното, преди Борис 3-ти.
Ако имаш интерес пиши едно лично да ти дам телефон.
Половината форум си правим генерациите при него :!:

Включително и аз! Уникално работи. Смая ме с бързината и отзивчивостта си!

Без да е питал Велко за такива мнения... и аз си мисля като groznika. Знаете, обаче, че който плаща поръчва музиката. Понякога няма вариант да се поучиш без да минеш по даден път.

Велко, успех с начинанието.

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 01 сеп 2010 16:54

Отиди при Найден в ЕмК-33 и се виж в читави гЪрнета... :deal

Той е ЧОВЕКЪТ !!! :да:

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Сря 01 сеп 2010 18:42

Благодаря на всички, ще потърся това момче от ЕМ-33.Благодаря и на Скотис за подкрепата и е прав- обичам си колата. При положение, че ми харчи 5/100 и късам Стило 1.6 16V ... как да не я обичам.Темата е за ключ.

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Сря 01 сеп 2010 18:53

chirenski написа:

+1

Потребителски аватар
Velko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Velko » Сря 01 сеп 2010 21:03

Много се нервирах, утре махам всички тръби и ще мина покрай домовете ви! mhihi Много хейтъри, много нещо...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 01 сеп 2010 21:15

Колата на момчето е турбо дизел, така че дори и с права тръба да е ще е много по-тиха спрямо атмосферен бензинов двигател с права тръба, генерацията ще му е прилично тиха само с едно гърне и един резонатор, защото е дизел и има турбо :idea: :!: така че това, което си написал в неговия случай няма да е така и колата няма да е бучаща трошка.

groznika написа:Велко,
аз самият слагах чипове на поло 1.0 за да го отпушвам и ръгах кюнци на поло 1.3 за звук.
Не се заяждам с теб, а те съветвам приятелски от ЛИЧЕН опит да не си харчиш парите за глупости. Живееш в заблуда, че от това става кола и, че върви. Неизбежно ще стигнеш до моите изводи, но ако ме послушаш сега ще си спестиш много нерви и финансии. В противен случай ще си счупиш главата и пак ще дойдеш на моето.

Продай си полото преди да си се изгаврил с него и да е станало вечно твое, прибави някой лев и си вземи нещо вървежно където ако искаш вече наливай пари за истински звуци и вървежи.
Истината е, че влезне ли ти бензина в задника оправия няма и всяка кола ще ти малее в даден момент, но от това 1.4 няма да извадиш нищо освен тонове лев от бюджета си.
Продавай половера и скачай на нещо по-сериозно за да влезнеш при батковците. Сега просто си с камионче в пясъчника...

ПП
Не ми се сърди. Колата в гаража ти е чудесна, но не става за това за което я гласиш.

Прав си тук спор няма, само че в неговия случай има малко повече смисъл да се прави отколкото е било с твойто поло 1.0 и 1.3, все пак мотора е ТДИ ПД дизел с един чип става от 70/75к.с. към 100кончета, така че сигурно е приятна за каране и му харесва на момчето.
Но за по-сериозен вървеж найстина най-добрия вариант е продажба на автомобила и да се вземе друг, спокойно тази колица може да се продаде и на нейно место да се вземе един Голф3 GTI 16V/VR6 или едно Ауди А3 1.8Т за около 6500-7000лв. а в тези коли вече всеки вкаран лев си заслужава много повече.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”