K22 написа:Чудомир написа:1. "Термин" на български има друго значение. Това, което имаш предвид, е "уречен час", "среща", "уговорка" или нещо производно на тях.
2. Това, което си написал, не е измислица, но е толкова рядък и частен случай, че си нямаш и представа. Реалността е друга, и в нея главен герой германец има само в началото на хранителната верига.
И не мисли, че парите в Германия се ринат с лопати. Реалността и твоята история основно се различават в тази величина.
Дъщеря ми завърши и работи в Сименс-Германия. Та информацията ми е от практиката на нейни близки и колеги-българи и германци.
Мисълта ми е ,че рискът да купиш кола с пренавит километраж и скрити дефекти от пазар заграден с мрежи в Германия ,или от родните автоджамбази, които пазарят от тях е еднакъв!
В читавите автокъщи в Германия колите са по-скъпи и не можеш да се пазариш, защото държат на името си и отговарят за действителното състояние на продаваните от тях коли.
Евтиното винаги излиза по-скъпо!
добре де колега що го изопачаваш все едно не може да се вземе читава кола в бг, как да ги купуват колкото повече пара даваш за кола толкова по малак е шанса да си излъган, но внимаваш ли като купуваш къф е проблема