На БУНТ срещу Mobile.bg
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
svil написа:santo_trafficante написа:за какво ви е мобиле?? една ползотворна разходка по Горубляне е без пари[/qu
Колега, с извинение да прозвучи малко грубо, ако на тебе Горубляне ти е на един фърлей разстояние, то на мен сие на 350 км и мобилето си беше добра алтернатива.
е тогава пич инвестираш 2 кинта щото е по тънко от 350км

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Според мен е абсолютно нередно да искат пари за гледане. Обявите да са платени - това да(въпреки, че това е интернет все пак и е редно да е безплатно - такава е идеята
), ама да ти искат пари да гледаш
- "авто пазар" дето има всички сериозни обяви на всички автокъщи е 1.50лв.
А и никъде не съм виждал сайт за покупко/продажби да е платено гледането. Ако е така по добре си купуваш едно от тия по лъскавите списания дето има всичко за 3,4лв. и майната им на Мобиле.бг

А и никъде не съм виждал сайт за покупко/продажби да е платено гледането. Ако е така по добре си купуваш едно от тия по лъскавите списания дето има всичко за 3,4лв. и майната им на Мобиле.бг
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не разбирам кое ви кара да си мислите, че щом е интеренет е безплатно...
Зад едно такова начинене седят не малко загробени средства.. и персонал, и техника и прочее...
и има 2 варианта..
1. Остава безплатно, и се счупва от реклама, след което тя става толкова досадна, че вече не може да се ползва и спира..
2. Става платено..
Логиката, според мен е да плаща продавача не потенциалният търсещ, но това е друга бира.
Зад едно такова начинене седят не малко загробени средства.. и персонал, и техника и прочее...
и има 2 варианта..
1. Остава безплатно, и се счупва от реклама, след което тя става толкова досадна, че вече не може да се ползва и спира..
2. Става платено..
Логиката, според мен е да плаща продавача не потенциалният търсещ, но това е друга бира.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ако платиш 2 лева когато публикуваш обява - то тя е видима за всички потребители. Ако си скръндза и не платиш, обявата ти е видима само за потребители с пълен достъп - демек за да ти види някой обявата той трябва да плати.
Това е много хитро измислено - хем не те здължават 100% да плащаш и ти сам си преценяш - ако си продвач - ами майната му, след 3 дни ще се вижда пълната обява, ако си купувач - чакаш 3 дни, защото така или иначе, надали някой който гледа обяви плаща по 2 лева
Това е много хитро измислено - хем не те здължават 100% да плащаш и ти сам си преценяш - ако си продвач - ами майната му, след 3 дни ще се вижда пълната обява, ако си купувач - чакаш 3 дни, защото така или иначе, надали някой който гледа обяви плаща по 2 лева

добре де то да дадеш пари ама за какво? какво ми предоставят те, че да им дам пари? хост ли какво ? хит.бг е безплатен, да си го преместят там. мобиле.хит.бг. това е като с агенциите за наеми на жилища- ако видиш рекламата, която хазяина е пуснал в позванете или е написал на листче на вратата на блока то наема е 200 кинта, обаче ако видиш обявата във вестник софия наеми /например/
и там я е псунала агенцията то трябва да платиш наем 280 лв първия месец щото 80 е комисионната на агенцията. но в този случай агенцията има разходи по пускане на обявите, трябва да наеме някой да вдига телефона, трябва офис и е разбираемо да има комисионан, ама при мобиле защо?

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
то е ясно, че ще се развива
Хорта които го правят сигурно имат за 2 лева акъл в главите си и щом са преценили, че ще искат пари, значи са си направили сметката и нужните проучвания.
А за безплатните неща - няма такива. Ако има безплатни стоки/услуги, значи някой работи без пари.
От тук присъстващите, кой иска да ми работи безплатно? Ще направим безплатен аналог на мобиле.бг, но ми трябват 4-5 човека - няма заплати, работно време по 8-10 часа на ден. Ако може да си донесат и два сървъра и няколко мегабита интернет
Аз ще поема разхода по регистраци на домейна 

А за безплатните неща - няма такива. Ако има безплатни стоки/услуги, значи някой работи без пари.
От тук присъстващите, кой иска да ми работи безплатно? Ще направим безплатен аналог на мобиле.бг, но ми трябват 4-5 човека - няма заплати, работно време по 8-10 часа на ден. Ако може да си донесат и два сървъра и няколко мегабита интернет

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”