колега, много съжалавам за случката - знам какво е.
Преди месец в родния ми град чакам на опашка в КАТ за регистрация , майка ми на съседната опашка, колата - на опашката с коли пред КАТ /само селяни с коли над 20 г. - провинция все пак/
Връщам се при колата, доволен че съм висял само 15 мин, да местя за оглед в халето... и шок -

, транзитния номер сгънат на две като бумеранг, предна решетка хлътнала навътре, бронята точно всредата на две. Героя пред мен дал назад, ударил колата с теглича си и избегал....но аз си спомих каква кола беше пред мен

. КАТ ми казват - кажи номера, не можем го издирим - а аз знаех само че е Краислер Вояджър с теглич и австрииски транзитни номера.... намерих го чрез приятел , дадох на КАТ пълните му данни а те го посъветваха

да дойде да се разберем ,че видяха накаде отиват нещатата....
Оказа се че няма гражданска, а аз нямах още каско ,нямаше зелена карта , искаха да му вземат книжката - не знам кво ми стана, смилих се, писахме по-късна дата за да важи гражданската му - платиха ми 140 лв , аз дадох за ремонт доста по-малко /пак познати/ - щети - изкривена греда под броня / изпънаха я/ , бронята оправиха с леко награване и натиск - само беше хлътнала , за 1.5см съм се разминал с нов радиатор за климатик
Бих те посъветвал - ако имаш запис - дай номера на застрахователя , така ще пуснат регресна щета по гражданска отговорност към другата кола, и реално не ти се трупат негативи като клиент по каско / някои застрахователи дават бонус за лиспа на щети/
За съжаление каквото и да стане - си остават ядовете , загубеното време и гадния спомен да си видиш колата не така както си я оставил....
Но здраве да е....