k_garchev написа:player123 написа:разбрах айде сега говорете с имена на коли
Голф 3 1.9 тди или Венто тди!
Колата наистина трябва да е към 3 бона и, ако нямаш проблеми с регистрация и обслужване, ще се вмъкнеш в 4000. А за тези пари Голф или Венто ТДИ е разумният избор, ако искаш да имаш златната среда между вървеж и икономия. Ако искаш някаква бегачка можеш да рискуваш и с някоя GTI-ка, но не знам дали разходите по нея ще ти харесат. Относно Опелите не съм сигурен, че има ДТИ за такива пари (не само ТД). Вариант също е някоя Ибиза или Толедо. Аз като си търсех кола мислех и за Рено Меган или Рено 19, но съм доволен, че не ги взех, защото имам бая хора с френски коли около мен, които постоянно ремонтират нещо... Не искам да ги слагам под общ знаменател, но масата са трошливи. Има доста Фиатчета на такива цени - Браво, Брава, Мареа. Не съм получил добри отзиви за бензините, но имам познат с Мареа 2.0ТД 100 кончета, който е доволен. За Мерцедеси и БМВта не мога да ти кажа нищо, но вероятно разходът и подръжката няма да са безкрайно евтини. Успех с покупката и прочети какво да гледаш като избираш втора ръка.