Как днес ми отвориха колата със включена аларма

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mirogti1983
Автомобил:
Двигател:

Re: Как днес ми отвориха колата със включена аларма

Мнениеот mirogti1983 » Съб 11 сеп 2010 17:49

е ти поне ене си назад много . пак са ти дали нещо :applause: е като ги намери кои са поне раздаде ли се ? :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Съб 11 сеп 2010 18:25

Ха,хааа :bowdown Егати темата! Няма икона за тръшкане от смях.Много вероятно е след като са му дали на колегата rokera671 касетофона,да са ходили да им шият з...те :Mr Green Fun Няма да пипам твойта кола колега,щото не винаги си нося овлажняващ гел :Mr Green Fun

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 11 сеп 2010 18:46

elimn написа:Ха,хааа Няма икона за тръшкане от смях.

Колежке, не гледате ми се струва mhihi
:063: :063: :063: :063: :063: :063: :063: :063:

а по темата:
На майка ми колата я бяха отключили, взели каквото им трябва и заключили.
Не можах да повярвам, ама факт :012:

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Съб 11 сеп 2010 18:51

а по темата:
На майка ми колата я бяха отключили, взели каквото им трябва и заключили.
Не можах да повярвам, ама факт :012:[/quote]

Егоисти! :mrgreen: На мен са ми крали само капачките на винтилите.Ама сега съм със секретни.Дано не налетят на нещо друго...А ако влязат....Познай!Ще има :shock

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 11 сеп 2010 20:53

mirogti1983 написа:е ти поне ене си назад много . пак са ти дали нещо :applause: е като ги намери кои са поне раздаде ли се ? :beat_butt2 :beat_butt2

Темата е интересна!! :D Излезе ,че са ми ,аверчета,.Ами някакъв краде техният и те мислят ,че сме заедно и лепват моя ,ама аз хабер нямам.Те доидоха и ми казаха ама аз им казах да си гледат работата.Когато излязох и видях колата ,ми се п..сра.А бях и на няколко водки-имах си щофиор.Върнах се обратно и наред.Ама тогава бях много луд !! :D Разбих на диджея кабината и едно полицаиче докато изкара картата и падна.Ама никога не съм се съмнявал в тия хора ,защото ги имам за мои.После като разбрах и кадето ги видех им викам кога ще ми върнете касетофона-беше Блаупункт.Ами случва се да са с аверките си и аз пак -Кога ще ми го върнете???Почнаха да ме молят -Недеи така!!И после ми донесоха някакъв друг :D
Това е моята изтория и дано не съм ви отегчил.
пп.Между другото осъмнахме в раионното :D Но това преди 15 години!! :D Сега никога не бих го направил.
ПП-2 И пак не съм сигорен!!В такъв момент човек е доста ефектиран.

Потребителски аватар
fantomasss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fantomasss » Съб 11 сеп 2010 22:49

Да не правя нова тема. Снощи на един френд от Астрата (1991)г. пред блока му свиха предния капак и водния радиатор с вентилатора, като всичко е демонтирано професионално, без скъсани съединения и тем подобни. Направо онемях. Тя колата не струва и 900 лева и частите й нито са скъпи, нито дефицитни, нито па нещо друго, но факт. Вярно че колата е със Силистренски номера и може за това да е изгорял.

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Нед 12 сеп 2010 12:21

fantomasss написа:Да не правя нова тема. Снощи на един френд от Астрата (1991)г. пред блока му свиха предния капак и водния радиатор с вентилатора, като всичко е демонтирано професионално, без скъсани съединения и тем подобни. Направо онемях. Тя колата не струва и 900 лева и частите й нито са скъпи, нито дефицитни, нито па нещо друго, но факт. Вярно че колата е със Силистренски номера и може за това да е изгорял.

Направо ,ме изуми бе Човек!! :o Те са си бачкали много спокоино!!Как не са отмъкнали и мотора!

gti---
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti--- » Нед 12 сеп 2010 19:32

оня ден олекнах с чисто ново кожено яке... ;( направо ми се плаче 1 път го бях носил мамка им и боклуци отзаде багажника беше пален гедорета ключета нищо не беха пипнали само въпросното яке.. ма голф 2 кво да ви кажа верно че не бех го залючил,но за кво да го залючвам имам 1 ключ дето с него мога да си запаля и 7те голфа сметай за кво става въпрос..., ама уж сам го замаскирал:
радио няма
вътре кочина боклуци секви ма секви опаковки от сладоледи корнита
външен вид избеляо червено, с неква мега изкъртена предна броня от гти пакета само останали праговете нищо затъмнено нямам кора на багажника
и все пак ми взеха якето..
изроди тва в Свобода на пътечката при илиенци блок 29 ако не се лъжа ....
сега вече действам по въпроса добре че всичко се знае в кварталите...
и в край на сметка ако не го върнат с добро ше се чакат и тогава ако не сте виждали жигосан джамбаз в челото ще видите

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”