Mitsubishi Space Star, малко инфо от запознати
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Mitsubishi Space Star, малко инфо от запознати
GDI мотора влиза в производство 99г.много икономичен мотор.Германците го наричат революция в автомобилостроенето.Но..прекалено рано е въведен с тогавашните норми на бензина.Дори не е внасян в Русия заради лошия бензин който произвеждат тогава.По спомен май е с два катализатора и доста сложна работа на мотора!Пропан-бутан е =на самоубийство на мотора.Мисля,че имаше човек в Пловдив който можеше да ги прави,Милен беше май.Като миниван не най доброто решение.Произвеждаха се на поточните линии на Волво във Холандия.Най интересното е че,никога не са се продавали в Япония 

В процес на издирване.
Сега пък се загледах и в Премасита

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един приятел има с 1,3 мотора. Не върви много но като за кубатурата си е добре. Харчи много и не събира нищо
Като подръжка не е ревал ама не му се е и чупил много. Мен лично не ме радва.

svetlin написа:Един приятел има с 1,3 мотора. Не върви много но като за кубатурата си е добре. Харчи много и не събира нищоКато подръжка не е ревал ама не му се е и чупил много. Мен лично не ме радва.
Kолега, колко му гори това 1.3 ?
Искам малко информация от човек в София с такава кола.
Дали ще има против една среща да си направим ?
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми точен разход не мога да ти кажа в момента, но по спомен на дълъг път веднъж май му даде над 10/100. Предполагам няма да има нищо против да се срещнете. Ето го профила му тук ако искаш направо му пиши или ми прати лично да ти дам номера му.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”