Отново за КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пет 23 юни 2006 9:27

Чл. 4. Отнемането на контролни точки се извършва въз основа на влязло в сила наказателно постановление.

Чл. 5. (1) Броят на отнетите, възстановените и оставащите контролни точки за всеки водач на моторно превозно средство се водят на отчет от службата за отчет на водачите на моторни превозни средства при СДВР или РДВР.
(2) При налагане на наказания за нарушения, посочени в чл. 3, в наказателното постановление се отбелязва броят на отнетите контролни точки.
(3) При отнемане на повече от 2/3 от контролните точки службата за отчет на водачите на моторни превозни средства при СДВР или РДВР изпраща на водача писмено съобщение.
(4) (Нова - ДВ, бр. 66 от 2003 г.) На водач, който притежава контролен талон "Водач на МПС без наказания", не се отнемат контролни точки при налагане на наказание за нарушенията, посочени в чл. 3.
(5) (Нова - ДВ, бр. 66 от 2003 г.) При навършване на двегодишен стаж водачите автоматично придобиват право на максималния размер от 39 контролни точки. Броят на отнетите към тази дата точки се запазва.

Чл. 6. При обжалване на наказателно постановление се възстановяват служебно контролните точки само за отмененото от съда наказание.

Чл. 7. Отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство по чл. 157, ал. 4 ЗДвП се извършва с издаване на заповед за принудителна административна мярка по чл. 171, т. 4 ЗДвП.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 23 юни 2006 9:32

нарушенията, посочени в чл. 3.

кои са те :?: , че не ми се рови сега

Потребителски аватар
turtey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот turtey » Пет 23 юни 2006 9:44

Pichagа написа:нарушенията, посочени в чл. 3.

кои са те :?: , че не ми се рови сега

всичките за които се отнемат точки :wink:

Потребителски аватар
asskoGTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот asskoGTI » Пет 23 юни 2006 10:20

tyo написа:
asskoGTI написа:м/у другото забравих да кажа че аз си карам на минус точките mhihi

скоро и ти чакай писъмце от КАТ mhihi

бате прочети пак кво съм писал :)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”