Киборгът Алонсо

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Вто 27 юни 2006 19:47

alexx написа:споко бе хора само половината състезания са минали има време
надежда има пък и това са 3 първи места ..... и евентуални незавършвания на Алонсо ...

кво споко бе батко ти очакваш ли Алонсо да направи дори и една грешка при тоя развой - аз не !
мачно ми е за Шуми ама ...

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 27 юни 2006 19:57

Алонсо 10 8 10 8 8 10 10 10 10
М.Шумахер 8 3 - 10 10 8 4 8 8

това са състезанията до сега .... ако не бяха давали почти половината си бюджет за заплати а ги бяха дали за по полезни цели нямаше да се получи това ..... преди години през 98-99 направиха същият номер въпреки че тогава Мика беше сила .. какви тройни изпреварвания си правеха ... по мое скромно мнение формулата умря като Мика си отиде :( сега отново има конкуренция и близки автомобили и резултата се вижда ... но я няма оная тръпка ..... всичко е ялово

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

мда

Мнениеот koko jumbo » Вто 27 юни 2006 20:05

мдааа има нещо вярно

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 27 юни 2006 20:05

koko jumbo написа:кво споко бе батко ти очакваш ли Алонсо да направи дори и една грешка при тоя развой - аз не !
мачно ми е за Шуми ама ...

То и аз не очаквах Шуми да си строши краката на Силвърстоун и да изтърве още една сигурна титла, ама нейсе - случи се.

Мисълтта ми е, да не казваме хоп, преди да скочим или да изчакаме края на сезона и тогава да видим кой кум, кой сват.

Ясно е, че Алонсо в момента няма никакво намерение да губи и ако нещата се развиват по същия начин, както до сега - Шуми няма да има шанс, колкото и да се напъва. Дори да винаги 1-ви, а Алонсо 2-ри, пак няма да стане шампион.

Но винаги има още доста неизвестни, иначе букмейкърите няма да приемат залози за Алонсо, щом е толкова сигурен :) Сигурен е, но само 80% :)

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koko jumbo » Вто 27 юни 2006 20:17

Ясно е, че Алонсо в момента няма никакво намерение да губи и ако нещата се развиват по същия начин, както до сега - Шуми няма да има шанс, колкото и да се напъва. Дори да винаги 1-ви, а Алонсо 2-ри, пак няма да стане шампион.

Но винаги има още доста неизвестни, иначе букмейкърите няма да приемат залози за Алонсо, щом е толкова сигурен :) Сигурен е, но само 80% :)[/quote]

Да де номера е Шуми да е номер 1, а Алонсо да не завършва - така ще е най добре

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 28 юни 2006 21:40

Честно да си кажа мисля ,че всичко е нагласено.Спомнете си какъв отлив на зрители и фенове имаше когато Шуми мачкаше.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”