Три пъти ме фраснаха отзад

за 3 години-първия път на кръстовище с изключен светофар и 2 платна за едната посока съм в лявото платно а до мене бус,един олигофрен с ауди А4 излиза от дясно пред буса и пред мен и спира да чака отсрешните коли да минат

скачам на спирачките и спирам на 20 санта от него но заспалия със кадета зад мен дет сигурно едното му колело държи се помъчил вместо да спре да ме заобиколи идиота.Втория път зимата беше става колонно спиране пак спирам аварийно че джипа пред мене направо закова и зад мен един гоУф (аз съм с толедо) се влачи 15 метра по снега докато спря в бронята ми на мен нищо ми няма на него му падна емблемата горкия доста се шашардиса.Третия път излизам от кръстовище и отзад една мома с корса бияЧ пак колонно спиране и аз вече по навик почнах да поглеждам в огледалото и гледам корсата с бясна скорост спирачки и тъпото буф,каката излиза с думите колко пари трябва да ти дам

,лошото че се подведох по мойте щети че уж нямаше нищо повърхностно ама изотвътре

.Тогава се бях сериозно замислил да инстална една тръба ф 60-70мм във бронята.Просто не мога да разбера кат не мойш да спреш ко се набиваш в гъза на предния,а иначе навремето си мислих да правя сетъп да слагам дискове отзад-закво кат олигофрена отзад и така не мой да спре.