Какво видях на Мария Луиза...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
SMEL
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот SMEL » Вто 27 юни 2006 18:43

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Вто 27 юни 2006 19:10

Абсолютно същото стана вчера на паметника Левски с едно момиче и един глупак с ...........(марка няма да казвам) , обаче той спря и почна да псува момичето което се изправи и не знаеше каде е, оттам се вклучих и аз с псувните и този ме заплаши че сега ми записвал номера и карй с мене - пък до днес сам жив още - ПЪЛНИ ПЕДАЛИ И ИДИОТИ - беше млад ч.....я, който според мене току що е взел книжка, ама колата беше нова и поне 200к.с.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 27 юни 2006 20:42

bomber написа:Да не е един с червена фиеста.Защото ми разказваха,че този на спирката на К. Величков неискал да спре зад трамвая и един човек му направил забележка,а тоя с форда слязъл и го пребил.После за да не може да избяга двама човека застанали пред колата обаче тоя ги бутнал,минал на червено и офейкал :shock
Улиците се напълниха с прости и безмозъчни изроди като този.

Не не. Неква сиера беше червена. Тип селски тунинг с никелиран споилер на БМВ който беше по голям от багажника. :lol: 8)
Иначе ги има секви. На мене докато работех щяхме да направим с колегата верижен челен удар заради един с пежо баничарка който изкочи в насрещното на едно момиченце с голф три и тя като спря замалко аз да спра в нея на сфетофара и оня пенсионер некъв отвори джама и зе да и вика нещо и мене като ме отприщи като му се развиках че ше го утрепам ако слезна и оня газ и избяга. Хаххахаха :lol: :o 8)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 27 юни 2006 20:44

Явно дядото не беше със сичкия. Ем виновен ем се кара на момичето. :shock :shock :twisted: :evil:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 27 юни 2006 20:49

:shock :shock Как може да има такива хора ? :dontknow:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Вто 27 юни 2006 20:52

Tishku написа::shock :shock Как може да има такива хора ? :dontknow:
Не знам тука в Овчата Купел вече си возя най-добрия приятел в краката на предната седалка- крикааа. :twisted: Само да не се налага да влиза в употреба. :lol: 8)

Потребителски аватар
SaxО
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SaxО » Вто 27 юни 2006 22:11

Трябва да се земат някви мерки по вапроса, и аз съм ставал свидетел на такива сцени.Дано да му гръмне двигателя докато е в колата. :x
Пълни не6тасници!!!!

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 27 юни 2006 22:20

Muncho написа:
Само не разбрах... спрял е, видял е че детето е ОК и е отпрашил. или без дори да види кво е направил е духнал.

Без дори да се заинтересува от състоянието на детето си продължи се едно нищо не е станало.После се шмугна в една малка уличка.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 28 юни 2006 8:22

Мдам идиотията е пълна...
а какво да кажем за следното :
вчера на паркинга на Била съм спрял до мястото за инвалиди надлежно обозночено с табела. Мястото е празно, аз си изпразвам пазарската количка в багажника и след малко долита едно ново голф 5 с наперена кака зад волана , започва да ми свири да си мръдна количката и се намества на инвалидното място.
На въпроса ми "извинявайте забелязахте ли , че това е място за инвалиди" тя жизнерадостно ми отговори "наистинали , въобще не съм забелязала" и хукна да си търси пазарска количка.....а на 1 метър служители от полицията (не сот) си чоплеха безучастно семки и се хилеха....

Потребителски аватар
Beast
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Beast » Сря 28 юни 2006 8:46

Безхаберието е страшен бич на нацията , ненормална работа е да блъснеш човек и после да подминеш , даже и да го изпсуваш и т. н. мнооого мъжка постъпка няма що.Абе на зло куче зъл прът казвам аз , не съм привърженик на саморазправите , но в такива ситуации страшно ми се иска да включа всичките 195см и 105кг в тотална АГРЕСИЯ спрямо безхаберниците!Дано да успея да се въздържа щото аман им системата....

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Сря 28 юни 2006 13:54

Нямам думи,много простотия има по улиците.С простаците нетрябва да има никакви компромиси,нищо не трябва да им се спестява.В повечето случаи помага.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”