Какво видях на Мария Луиза...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно същото стана вчера на паметника Левски с едно момиче и един глупак с ...........(марка няма да казвам) , обаче той спря и почна да псува момичето което се изправи и не знаеше каде е, оттам се вклучих и аз с псувните и този ме заплаши че сега ми записвал номера и карй с мене - пък до днес сам жив още - ПЪЛНИ ПЕДАЛИ И ИДИОТИ - беше млад ч.....я, който според мене току що е взел книжка, ама колата беше нова и поне 200к.с.
-
- Автомобил:
- Двигател:
bomber написа:Да не е един с червена фиеста.Защото ми разказваха,че този на спирката на К. Величков неискал да спре зад трамвая и един човек му направил забележка,а тоя с форда слязъл и го пребил.После за да не може да избяга двама човека застанали пред колата обаче тоя ги бутнал,минал на червено и офейкал![]()
Улиците се напълниха с прости и безмозъчни изроди като този.
Не не. Неква сиера беше червена. Тип селски тунинг с никелиран споилер на БМВ който беше по голям от багажника.

Иначе ги има секви. На мене докато работех щяхме да направим с колегата верижен челен удар заради един с пежо баничарка който изкочи в насрещното на едно момиченце с голф три и тя като спря замалко аз да спра в нея на сфетофара и оня пенсионер некъв отвори джама и зе да и вика нещо и мене като ме отприщи като му се развиках че ше го утрепам ако слезна и оня газ и избяга. Хаххахаха

Мдам идиотията е пълна...
а какво да кажем за следното :
вчера на паркинга на Била съм спрял до мястото за инвалиди надлежно обозночено с табела. Мястото е празно, аз си изпразвам пазарската количка в багажника и след малко долита едно ново голф 5 с наперена кака зад волана , започва да ми свири да си мръдна количката и се намества на инвалидното място.
На въпроса ми "извинявайте забелязахте ли , че това е място за инвалиди" тя жизнерадостно ми отговори "наистинали , въобще не съм забелязала" и хукна да си търси пазарска количка.....а на 1 метър служители от полицията (не сот) си чоплеха безучастно семки и се хилеха....
а какво да кажем за следното :
вчера на паркинга на Била съм спрял до мястото за инвалиди надлежно обозночено с табела. Мястото е празно, аз си изпразвам пазарската количка в багажника и след малко долита едно ново голф 5 с наперена кака зад волана , започва да ми свири да си мръдна количката и се намества на инвалидното място.
На въпроса ми "извинявайте забелязахте ли , че това е място за инвалиди" тя жизнерадостно ми отговори "наистинали , въобще не съм забелязала" и хукна да си търси пазарска количка.....а на 1 метър служители от полицията (не сот) си чоплеха безучастно семки и се хилеха....
Безхаберието е страшен бич на нацията , ненормална работа е да блъснеш човек и после да подминеш , даже и да го изпсуваш и т. н. мнооого мъжка постъпка няма що.Абе на зло куче зъл прът казвам аз , не съм привърженик на саморазправите , но в такива ситуации страшно ми се иска да включа всичките 195см и 105кг в тотална АГРЕСИЯ спрямо безхаберниците!Дано да успея да се въздържа щото аман им системата....
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”