Преди време за соц. возилата имаше брезентови чергила, едно такова би свършило работа да смегчи ударите.
Някой виждал ли е да се продават? Няма да е вредно да седи в багажника през лятото.
очакват се градушки във събота 1.07 -крийте колите !!!!!!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
audiokick написа:L&R написа:Преди време за соц. возилата имаше брезентови чергила, едно такова би свършило работа да смегчи ударите.
Някой виждал ли е да се продават? Няма да е вредно да седи в багажника през лятото.
Наистина едно такова ще свърши перфектна работа. Сега новите са едни найлонови... смисъл никъв!
Колата се изпотява и става още по зле. Виждал съм тука хора като ги свалят как бършат по половин час после. Гадни найлонки.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:santo_trafficante написа:нали колите са ви застраховани какво се плашите
наиш ли колко плащат за градушка, а колко е скъпо и трудно оправянето, по-добре да не става![]()
знам бате виждал съм как става номера:)едни приятели караха коли от Германия правеха ги тук и ги връщаха пак там и там им плащаха:)говорим за много скъпи коли:)та виждал съм бита от градушка и издрана от двете страни:)после беше като нова

- xcalibur
- Автомобил:
- Двигател:
Ами вече има технологии с вакуум и до колкото знам оправят щетите от градушка перфектно. На мен Евроинс ми платиха 325 лв за начукани ламарини миналата година. Щетите си бяха като купих колата де
, но не ги бяха описали. С тези пари така или иначе не може да се боядисат всички подбити детайли, камо ли с боя перла 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”