One написа:освен да почнем да си събираме дружинки за патрулиране по кварталите друг изход от проблема с "дребната престъпност" са само терминал 1 и 2 .......

Добре де, никой никога ли ни хвана някой на място брее....?!
One написа:освен да почнем да си събираме дружинки за патрулиране по кварталите друг изход от проблема с "дребната престъпност" са само терминал 1 и 2 .......
yoan4o написа:One написа:освен да почнем да си събираме дружинки за патрулиране по кварталите друг изход от проблема с "дребната престъпност" са само терминал 1 и 2 .......
![]()
Добре де, никой никога ли ни хвана някой на място брее....?!
group® написа:yoan4o написа:One написа:
yoan4o написа:
![]()
![]()
![]()
(бой, е*ане, сръбска музика)
One написа:yoan4o написа:
![]()
![]()
![]()
докато - престъпност-полиция-прокуратура-съд играят от един отбор - така ще е !!!
много пъти съм разказвал случката за приятел дето набарал 2-ма да гепят от колата му
единия пребил , другия избягал и довел куките на мига дето ги пазят
и после нашия го влачат по следствията ....
не става
hooligans написа:One написа:yoan4o написа:
![]()
![]()
![]()
докато - престъпност-полиция-прокуратура-съд играят от един отбор - така ще е !!!
много пъти съм разказвал случката за приятел дето набарал 2-ма да гепят от колата му
единия пребил , другия избягал и довел куките на мига дето ги пазят
и после нашия го влачат по следствията ....
не става
Баш тия наркоманчета и цигани не вярвам да ги пазят
KingoftheROAD написа:Колега, само сложи няколко по-големи табели - Внимание !!! Зло куче. и снимка на каракачанката. Или - Внимание !!! Тук охранявам АЗ и пак снимка.
Та да можеш да кажеш после, че е бил предупреден. И да не е можел да чете, снимка има.
nikson85 написа:KingoftheROAD написа:Колега, само сложи няколко по-големи табели - Внимание !!! Зло куче. и снимка на каракачанката. Или - Внимание !!! Тук охранявам АЗ и пак снимка.
Та да можеш да кажеш после, че е бил предупреден. И да не е можел да чете, снимка има.
Има има табела ПОЗВАНИ ,а не ПРЕСКАЧАЙ ОГРАДАТА![]()
![]()
lub0o написа:шибана държава сме и тва си е
мангото няма какво да губи,дори и даго хванат куките(което е почти невъзможно,те няма как да пазят всяка кола в квартала) то това щего преживее 1 нощ в клетка голяма работа,другата седмица ще му е минало и пак се връща в играта
в нашата мила родина по лесно се става престъпник отколкото примерен гражданин
чесно да си призная не вярвам дасе оправиме някога,трябват много години да минат,няма как всичката тази тиня да се оправи за 2 или 3 години,доста години
KingoftheROAD написа:Ми кучето като го снимаш, земи го поразяри малко да се поозъби така, пък ако искаш и прескочи оградата напиши![]()
![]()
One написа:yoan4o написа:
![]()
![]()
![]()
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта