Има ли хора във форума теглили кредит за VW?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имали хора във форума теглили кредит за VW
не съм го изтеглил но ще си купя кола за около 4,4500 толкова мога да си позволя и поддържам
neron_the_wolf написа:IceHeart написа:batmilko написа:аз мисля, че никога не бих теглил кредит, за да си купя кола...
Да ако взимам 1000 лева заплата и аз нямаше да изтегля кредит.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
и единият е прав за себе си,и другият
от друга страна ако бе взел по ефтина кола,не се знае колко пари щеше да дадеш за ремонти и в какво състояние ще е колата
от друга страна ако бе взел по ефтина кола,не се знае колко пари щеше да дадеш за ремонти и в какво състояние ще е колата
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
И аз теглих за 4ката...

Matematiks написа:и единият е прав за себе си,и другият
Да така е за тия пари ако можеш да си намериш сносна четворка ще хубаво, иначе тройка ще си намериш трепач ама за четворка не сам сигурен.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
няма значение колко взимаш, все пак ако взимам 500 лв. не бих имал кола въобще, щото няма да ми стигат да живея, камо ли за гориво, да не говоря пък за ремонти....nikson85 написа:neron_the_wolf написа:IceHeart написа:batmilko написа:аз мисля, че никога не бих теглил кредит, за да си купя кола...

batmilko написа:няма значение колко взимаш, все пак ако взимам 500 лв. не бих имал кола въобще, щото няма да ми стигат да живея, камо ли за гориво, да не говоря пък за ремонти....nikson85 написа:neron_the_wolf написа:IceHeart написа:batmilko написа:аз мисля, че никога не бих теглил кредит, за да си купя кола...
Да ама точно обратното ако разбираш от автомобили можеш да си вземеш икономична и тогава за тия пари си взех тройка убиец а не барака.
никога не бих теглил пари да си купя кола.
но за мотоциклет е друг въпрос.
но говоря само за лизинг,не да тегля и да си купя отделно.
но за мотоциклет е друг въпрос.
но говоря само за лизинг,не да тегля и да си купя отделно.
- batmilko
- Контакти:
я пак го напиши ама бавно, че не разбрах кво казвашnikson85 написа:Да ама точно обратното ако разбираш от автомобили можеш да си вземеш икономична и тогава за тия пари си взех тройка убиец а не барака.

п.с. към автора - Има ли са две думи

- stanislav33
- Автомобил:
- Двигател:
Аз дълго събирах пари, но ги събрах най-накрая и чак тогава купих колата. Заеми не обичам да взимам дори и малки.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Не съм и принципно не искам, но ако изпадне нещо и много го искам и ще го изпусна докато събера ...
В това няма лошо, но масовата практика е да се взима за коли, които не са по джоба на собственика.
Всички знаем, какво става после ...
Мислете добре преди такива неща и си правете хубаво сметка на всичко!
И клишета "веднъж се живее" подвеждат много и смисъла им се изкривява
офф: колата не е признак на социален статус и не я възприемайте за такъв! Тя е необходимост/помощник и при някои хоби/страст!
В това няма лошо, но масовата практика е да се взима за коли, които не са по джоба на собственика.
Всички знаем, какво става после ...

Мислете добре преди такива неща и си правете хубаво сметка на всичко!
И клишета "веднъж се живее" подвеждат много и смисъла им се изкривява

офф: колата не е признак на социален статус и не я възприемайте за такъв! Тя е необходимост/помощник и при някои хоби/страст!
- batmilko
- Контакти:
Групата как хубаво се изрази.... и аз това исках да кажа 

batmilko написа:я пак го напиши ама бавно, че не разбрах кво казвашnikson85 написа:Да ама точно обратното ако разбираш от автомобили можеш да си вземеш икономична и тогава за тия пари си взех тройка убиец а не барака.
п.с. към автора - Има ли са две думи
другите май разбраха

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Браво,точно в десетката Груп.За мен е необходима защото ще има май наследник скоро и си трябва комби
но заплатата ми позволява да изплатя кредита за 1 максимум две години и затова ще го направя,просто е необходимост,и съм се насочил към Пасат Б4 въпреки че мога да си купя и Б5
-защото попита-е моята логика е такава,по добре скъп Б4 отколкото евтин Б5-колата поне за мен не е гъзария а удобство 

Аз теглих защото ми трябваше спешно кола.Преместих се на нов адрес и няма транспорт до работата ми, та ми се наложи спешно да купя кола.И аз взех че си купих кола 2001
П.П. За колега издрънкал, че с 1000 лева заплата не би изтеглил кредит искам да му кажа,че много малко хора взимат над тези пари от честен труд.Аз лично взимам малко повече и ми се НАЛОЖИ да изтегля.Така че не винаги можеш да избираш.Плюс това дори и да взимаш 1000, може да отделиш по 150 на месец, нали?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”