Въпрос възможно ли е да си поръчам фарове директно от FK web
Re: Въпрос възможно ли е да си поръчам фарове директно от FK web
А ти колега какви ги свърши?Поръча ли фарове? 

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
и аз се интересувам че си харесах фарчета и стопове
- Бетончо
- Автомобил:
- Двигател:
Момчета напълно си е възможно и няма никакъв проблем да се поръчат,даже си писах няколко имейла с 1 от служителките на фирмата.Но знаете ли в България намерих също фарове които са на много високо качество германски и излизат 13 14 лв по евтино и просто не си струва,по добре да си ги купя от българина и ако има проблем да се разберем отколкото да се занимавам с чужбина.....
Другия път може първо да си потърсиш фарове от тук(България) и след това да пускаш теми 

- Бетончо
- Автомобил:
- Двигател:
Ivan_GT написа:Другия път може първо да си потърсиш фарове от тук(България) и след това да пускаш теми
Уууау,ако беше прочел някои от предишните ми постове,щеше да разбереш,че съм потърсил!Колко малумен трябва да си да тръгнеш да търсиш първо в чужбина,а после в собствената си страна?!Просто намерих тука фаровете на цена от 340 лв,а в чужбина бяха с доста по-ниска цена,не би ли потърсил начин веднага да ги закупиш от мястото с по ниската цена ?!Но преди мисля около седмица намерих доста качествени фарове,на по ниска цена,не е значителна сума,10 лв са,но пък си спестяваш галимациите с поръчките и т.н. !
Както и да е.Гадното в случея е че само зариби хората.
- sukito
- Автомобил: Golf mk4
- Двигател: AHF 2000
Аз съм поръчвал от сайта окачване. Доставката забравих колко беше, но не повече от 30-тина лева. Това е най-евтиния вариант при който ДХЛ доставя само до Немската граница, а после нещата се поемат от БГ Пощи(Поне така ми обясниха от ДХЛ)
. Ако стоката не е много обемиста и тежка може да се поръчат в един пакет и цената за доставката остава същата. Разгледайте по-обстойно сайта и ще добиете представа.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”