Днес направо ми се изправиха косите

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Съб 08 юли 2006 12:02

Exell написа:... влизам в един завой след Бистрица и пред мен изкача камион в мойто платно...

при движение по планински път, водачите на камионите карат почти само в средата на платното... причина е, че ако следва десен завой и шофьора на камиона не се е подготвил да вземе завоя с изнасяне, то може да качи най задните десни гуми от ремаркето на банкета, а често той е осеян с камани и скали... оттам представете си какво значи да спукаш гума на камоион, особенно ако е натоварен...
така, че просто карайте бавно и с една мислъл напред за следващия завой :wink:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 08 юли 2006 12:51

A тия с джиповете с полицейски лампи или па тия с астри ..... :roll: :roll: :roll: :roll:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Съб 08 юли 2006 14:52

Exell написа:A тия с джиповете с полицейски лампи или па тия с астри ..... :roll: :roll: :roll: :roll:

ами нали знаеш... ако ти не се пазиш, няма кой да те пази :? :roll:

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Съб 08 юли 2006 22:51

Незнам ама този завой дето оня щеше да ме омаже има само предупредителен знак последователно опасни завой при които първия започва на дясно и не са сложили ограничение това е грешно защото както всички знаем извън населено място може да се развива скорост 90 км/ч само при необходимите условия за безопастност и там си хвърчат с 80-90км/ч и ето какво става ама лошото е,че могат да пострадат и невинни хора в случая аз.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”