tisho_psg написа:scuba написа:Matematiks написа:Тези не могат да правят коли,и качеството им куца според мен

бате ела да пробваш един американски мустанг V8... намира се пред офиса ми... 375 коня на задно... след тва говори кой може и кой не може да прави коли... карал съм амрикански V12... нямам думи.. всичко си има цена бате... 98/100 даде...но от орлов мост до алея аворов вдихна 240.. смятай сам... и после говори... мое да караш 1,8 - 90 коня, но мое да караш и 8,5 - 450 коня...нали не очакваш разхода да е еднакъв?
аз пък все си мисля,че немския V8 или V12 ще вдигне не по-малко километри в час и ще е направен и измислен поне малко по-добре,а и ще харчи поне малко по-малко...
И за мен американските коли не са върха на сладоледа,те самите американци май вече уважават повече японките

баш си е така,щото гледам Лексуса не го връщат ич,че и Акурата .То се виде колко са добри-сичките им марки за коли ако не беше държавата да ги дорита

-довиждане
По новините не съм чул некой да дотира примерно Тойота

ко ша кайш скуба
добре че Шевролет купи Деу-бах си излагацията,ай моля ти се не ми говори.И тия ми правели Шеви Корвет
Се едно да ми кажеш ,че Харли Дейвидсън е мотор

-само името му и както при колите всичко се базира на стари лаври.Питай брат ти ако не вярваш,въпреки че той залита по чопарливите машини и нема да е обективен.Харли е един смотан танк-масларник