е и?и мен са ме засичали разни коли с разни стикери на форуми даже:)и какво като напиша във форума?тея работи винаги ще ги има..Kozunak написа:blacki написа:Много се палиш ти.Я хвани пии една студена вода и ше ти мине.
Като не взимаш мерки на момента после няма кво да направиш повече. Особено пък по форумите.
Какви мерки искаш да вземе колежката?!Да го засече и да го набие ли?Тя не иска нищо да прави...просто си изказва огорчението.Не мисля че ти е на място коментара така или иначе, но всеки си знае.
Поведение на неандерталец BMW С 4565 ..
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Roberta
- Официален говорител
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vaskoto1 написа:представям си стар прогнил форд транзит в тая ситуация. (драго гт ми е разказвал нещо доста подобно-само дето не е на магистрала) и се спира и транзита се отваря и се изсипват 5-6 качулки и ребри, ребри, ребри....![]()
![]()
ше си помисли преди да светка друг път...
![]()
![]()
Мдааа, аз съм я чувала тази история, но от първоисточника
.
Доста известна дървенишка мутра с БМВ (не знам си кой последен модел) се лепи на син форд, светка, свирка, светка, свирка ..... никаква реакция. Нашия човек (мутрягата) решава да засече буса и да го накара принудително да спре. Буса спира, оня нахълтва с пистолета в буса, хваща шофьора за яката и тръгва да го влачи навън, нооооооо с периферното си зрение вижда как жадно го наблюдават 10 чифта очи .......... и какво се оказва, "героя" с БМВ-то налетял на бус пълен с качулати барети, прибиращи се от акция ........
Еми поседял е 15-тина минути по негови думи) във въздуха
Действието се развива преди 7-8г.
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
One написа:Roberta написа: Еми поседял е 15-тина минути по негови думи) във въздуха![]()
![]()
Действието се развива преди 7-8г.
малко им е - за такова поведение тип пътен тормоз -освен як бой - книжка на трупчета и солено глоби
имаше предложение това да се квалифицира като престъпление-принуда ли беше, кво ли...колегите адвокати да кажат, че не следя толкоз наказателното
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
-
VANKATA
- Автомобил:
- Двигател:
бмв
Тая немска каска беше вчера на рали"България"(в публиката разбира се).Шофьорът явно се е вживял в ролята на рали пилот.Запомних го,защото се пазареше с един шофер на Астра да се дръпнат към София на връщане.Ако е имало и червена Астра-той е!Барутарника беше 3...i.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:алеле ако сучайно изгърбят воленчо хитлеров-лично ше ги почерпа!![]()
![]()
![]()
малееее,некой май.......

Последна промяна от LILO&STICH на Сря 12 юли 2006 14:50, променено общо 1 път.
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
ако не си на ясно българина за да се оправи требе да му бръкнеш в джоба иначе нищо не стааааstanislav_s написа:santo_trafficante написа:с глоби и закониFELIPE написа:как постигат вежливото поведение на пътя на запад от границата ни.
Това нещо се постига с човешко самосъзнание, не само с глоби и закони.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”