Оценявате ли обективно автомобилите в "Гараж"???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Оценявате ли обективно автомобилите в "Гараж"???

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 05 дек 2010 17:40

Гласувам единствено от Сърце, но всички неможем да имаме лачени автомобили, както и да го погледнем е така и много добре го знаем! Иначе и да ми дадат отрицателно мнение от типа -10 няма да се сърдя. Все пак караме късетки, не автомобили, и всеки кара кола според джоба!

П.п Що ли мисля че и тая тема ще я осинджирят mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 05 дек 2010 20:59

Изобщо не гласувам, за мен е малко безсмислено да се коментират колите на другите, освен ако няма тема за това. mhihi

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 05 дек 2010 21:01

да, стремя се да бъда обективен.

стоковица със стандартни забележки - 5
без снимка - 1
качествени автомобили направени с вкус и желание - 10

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Нед 05 дек 2010 21:03

Давам 10-ки наляво-надясно :drinking:

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Нед 05 дек 2010 21:06

Даже не гледам гаражите...

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Нед 05 дек 2010 21:17

Да, обикновено давам оценки от 7-10

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Нед 05 дек 2010 21:17

Оценявам само тези които ми хващат окото, демек само 10 лепя, качество на снимка играе голяма роля.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 05 дек 2010 21:36

Гледам да сьм обективен,но не крия че понякога само заради това че са гласували за моята (не че и правя реклама.ама виж в гаража :D )давам 10-ка.
Както правят всички(или 76% от тях) в което сьм убеден

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Нед 05 дек 2010 21:40

bobocamaro написа:Хм, а ако имате "зъб" на потребител ...? Пак ли летят десетките mhihi

в една тема( която премина в пълна простотия..) изказах мнение, което не се хареса на доста хора. Темата противопоставяше различни модели на марката. Забелязах че оценката в гаража беше паднала чувствително (2-3 единици)за един-два дена, което ми е през оная работа работа естествено. Самата идея за мен е глупава, за оценката имам в предвид, не за гаража.
Обективността е трагична, в малкото пъти дето съм гледал гаражи, съм виждал модели, в топ оборудване и мотор, в състояние като току що произведена с оценка 5.хх! И после ми говорете за обективност.

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Нед 05 дек 2010 21:54

Колеги и колежки,гледам и не вярвам на ушите си,как може да гледате само повърхността,все едно да гледате човека до вас само по външния вид,да е красив,май и с дълбок джоб :screwy Това не мога да го разбера,защо не се вгледате по надълбоко,по задълбочено.Повечето тука едва кретат и свързват двата края,гледат и обичат старите си кошници,ама пустите пари не им стигат и предпочитат да вложат трудно изкарания лев я за накладки,я за съидинителче и така нататък.Накрая идват и голямите такси и данъци за колата и за външен вид нищо не остава.И какво се получава,според вас този човек,който се разпокъсва между колата си и семейството,с цената на доста лишения успява да я закрепи в що годе технически изправна и измежду другото прави(слага)някои екстри в нея,то според вас този човек не заслужава признание за труда си,само за това че не може да си позволи една боя на колата,която в повечето случаи струва колкото самата кола.За мен вия сте коравосърдечни и ама трябва да се държат с вас кУравосърдечно,ей затова няма да се оправим,само гледаме по лесното,фалша.С тази ценностна система сме за никъде и ния бавно изчезваме от картата на света точно заради тези дебилни черти :screwy

Потребителски аватар
darsiman
Автомобил: VW PASSAT 1.8
Двигател: ABS 1992

Мнениеот darsiman » Нед 05 дек 2010 22:10

enigma79 написа:Колеги и колежки,гледам и не вярвам на ушите си,как може да гледате само повърхността,все едно да гледате човека до вас само по външния вид,да е красив,май и с дълбок джоб :screwy Това не мога да го разбера,защо не се вгледате по надълбоко,по задълбочено.Повечето тука едва кретат и свързват двата края,гледат и обичат старите си кошници,ама пустите пари не им стигат и предпочитат да вложат трудно изкарания лев я за накладки,я за съидинителче и така нататък.Накрая идват и голямите такси и данъци за колата и за външен вид нищо не остава.И какво се получава,според вас този човек,който се разпокъсва между колата си и семейството,с цената на доста лишения успява да я закрепи в що годе технически изправна и измежду другото прави(слага)някои екстри в нея,то според вас този човек не заслужава признание за труда си,само за това че не може да си позволи една боя на колата,която в повечето случаи струва колкото самата кола.За мен вия сте коравосърдечни и ама трябва да се държат с вас кУравосърдечно,ей затова няма да се оправим,само гледаме по лесното,фалша.С тази ценностна система сме за никъде и ния бавно изчезваме от картата на света точно заради тези дебилни черти :screwy

:да: Супер изказване ,аз съм на същото мнение ,защото съм точно от тези хора,които се "разпокъсват от м/у колата и семейството,с цената на лишения и т.н." .НЕ,не ме е срам от това изказване ,защото това е РЕАЛНОСТА ,макар ,че други не го признават можеби от срам ,можеби от гордост,а може и поради други причини.Затова гласувам много рядко.

Потребителски аватар
tisho_psg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tisho_psg » Нед 05 дек 2010 22:19

enigma79 написа:Колеги и колежки,гледам и не вярвам на ушите си,как може да гледате само повърхността,все едно да гледате човека до вас само по външния вид,да е красив,май и с дълбок джоб :screwy Това не мога да го разбера,защо не се вгледате по надълбоко,по задълбочено.Повечето тука едва кретат и свързват двата края,гледат и обичат старите си кошници,ама пустите пари не им стигат и предпочитат да вложат трудно изкарания лев я за накладки,я за съидинителче и така нататък.Накрая идват и голямите такси и данъци за колата и за външен вид нищо не остава.И какво се получава,според вас този човек,който се разпокъсва между колата си и семейството,с цената на доста лишения успява да я закрепи в що годе технически изправна и измежду другото прави(слага)някои екстри в нея,то според вас този човек не заслужава признание за труда си,само за това че не може да си позволи една боя на колата,която в повечето случаи струва колкото самата кола.За мен вия сте коравосърдечни и ама трябва да се държат с вас кУравосърдечно,ей затова няма да се оправим,само гледаме по лесното,фалша.С тази ценностна система сме за никъде и ния бавно изчезваме от картата на света точно заради тези дебилни черти :screwy

Много истина има тук :012:
:да:

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 05 дек 2010 22:27

Какво да и гледам на колата ако не вида/Тази система за оценяване се базира чисто и просто на визията и технически спецификации(понякога) на колата.
Иначе сьм сьгласен,че 90 % от хората не само тук ,но и навсякьде в нашата страна едва оцеляват.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 05 дек 2010 22:39

Абе, пробвам се да пиша само високи оценки. До колко са обективни, аз съм субект и не претендирам да съм обективен. Оценявам труда на хората, и знам как се правят подобрения когато средствата са кът.

Иначе относно коментарите малко съм скептичен - засякох един пич в една тема, и ме изкоментирал колко ми е грозна колата. Скарах се на един друг, и оня ми написал колко е грозна и недомислена. От моя страна последва изтриване на гаража, и си направих друг.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Нед 05 дек 2010 22:48

абе не съм много съгласен с идеята да се поощряваме един друг само защото се мъчим да си направим кошовете по-хубави.

аз лично моя го кича от 4 години, като 2 от тях събирам за боя. преди 2 месеца за пръв път от 4 години тази кола ми харесва, не напълно но се доближава.

та така, всеки отделя от залъка за колата, но резулата е важен, не само желанието

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”