Моля Ви се, помогнете ми...
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен някъде не прави кубав контакт. Провери какво е положението под гуменото маншонче м/у вратата и купето. Ако не се лъжа там е на букса. При колегата Рейзър прекъсваше задна дясна колона на вратата и се оказа че проблемът е точно в тази букса - просто не беше добре фиксирана.
А за обърнатото движение - свали си кората и обърни жиците за нагоре/надолу.
А за обърнатото движение - свали си кората и обърни жиците за нагоре/надолу.
При мене имаше подобен проблем.Когато натисна бутона за смъкване на стъклото или не сработваше , или трябваше да се изправя с крака върху него за да сработи.Проблемът беше в ключът , пластините се бяха амортизирали и след като им предадох старата форма си работи без грешка.
Това което описваш ти обаче е проблем по окабеляването, някъде окъсява/дава на късо/и затова ти сработва без да го командваш ти , обикновенно се случва при по големи вибрации в купето.Провери кабелите на местата където имат пряк допир с купето и клемите на ключът за стъклото.УСПЕХ
Това което описваш ти обаче е проблем по окабеляването, някъде окъсява/дава на късо/и затова ти сработва без да го командваш ти , обикновенно се случва при по големи вибрации в купето.Провери кабелите на местата където имат пряк допир с купето и клемите на ключът за стъклото.УСПЕХ
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Ако ролката и жилото са нови евентуално проблема е заради криво сложено стъкло. Сваляш кората, вдигаш стъклото до 10см преди затваряне, развиваш 2та болта дето държат стъклото да не ходи свободно, наместваш малко и пробваш.
Ако ролката все пак е старата, просто почистена и с сменени жила има вероятност да са ти се оплели жилата.
Ако ролката все пак е старата, просто почистена и с сменени жила има вероятност да са ти се оплели жилата.
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди и аз имах проблем с предно ляво стъкло.спираше да работи.оказа се че като махна кората на вратата има една букса.като я извадя и пак я вкарам стъклото започва да работи.ходих при разни майстори и всеки ми вика че имало прекъсната пътека и трябвало да се купи нова,защото старата не ставала вече и се включва защитата.тогава си изкарах директен плюс и с едно копче си реших проблема.когато стъклото спре да работи изключвам копчето за няколко секунди и после пак го включвам.и така съм до ден днешен,
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”