Колко от вас са карали друга, по-хубава кола от VW
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Колко от вас са карали друга, по-хубава кола от VW
имам голф 3....купих си хонда сивик 93" карах я 10 месеца бях страшно доволен но ръждата не и прости и затова се отказах...един и същи клас коли, а хондата е доста над голфа...но това гниене ме отказа....имам ли възможност пак за японка бих си взел, но в момента пак си карам голфчето ...ходовата част на хондата е по добра двигателите ,разхода,хидравликата е по мека,съединителя хидравличен,недостатъците са ръждата и недобре измислените места да си оставиш нещо....кората на вратата макс 1 кутия цигари,няма барчета ,за кафе да си оставиш няма място.......
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Последните 2 чужди коли които съм карал повечко са Сивик 7ма ген 2004г и Супърб 1 от 2008г. Сивика е същата лагерна количка като мойта лична 5та ген от 94г, въобще неможе да се усети, че е в класа на голф били то мк4 или мк5. Супърба е страхотна кола, тя е просто бюджетна шофьорска лимузина. От класа на Голф премиум марките до скоро не предлагаха алтернатива(а3 не важи), а останалите просто не са по-добри 

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Ауди А8 quattro 4.2 типтроник 

- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... .588757733 911 но беше при мен за около седмица.Иначе бе собственост на зет ми,по времето когато живеех в Дубаи
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M.Mitov написа:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=96115557733&set=a.426210732733.210141.588757733 911 но беше при мен за около седмица.Иначе бе собственост на зет ми,по времето когато живеех в Дубаи
Няма ли да споделиш впечатленията си?!

- fantomasss
- Автомобил:
- Двигател:
Оооо карал съм доста коли. Най-добри впечатления имам от една Тойта Супра битурбо, на един турски бизнесмен...
Иначе и на баща ми Ифата не беше лоша...

Иначе и на баща ми Ифата не беше лоша...

- cardan
- Автомобил: Audi A4 avant
- Двигател: ABC
мерцедес ц180 95г.просто нямат база за ставнение с голфа.мерцедеса си е мерцедес.
- M.Mitov
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: AFN-2 000
Като и дадеш повече газ може да ти счупи врата
Иначе е доста шумно в купето 

kriso_g написа:Ауди А8 quattro 4.2 типтроник
това сам чувал , че е вози като кораб , а и върви много

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Като цяло темата е малко грешна - какво значи коли по-хубави от ФВ? Една Ц класа може да е по-добра от голф и поло, но дали е по-добра от Файтон или пък от съответния Пасат? По-скоро трябва да се попитаме има ли клас в който ФВ изостава чувствително 

За около месец имах късмета да шофирам Лексъс ИС 300 ( за Щатите говоря), карал съм е46 но млако около 1к.км и Ц класа 2003 г. пак в сащ.За мен лично в този клас не съм карал по-добра кола от Лекса.Невероятен автомобил, автоматика пък му е ненормално добър.Шефа ми там караше Лекс само че ЛС хибрид возил съм се много пъти в него и лично от него знам (а съм склонен и да му вярвам, че лично в този клас за надеждност няма кой да стигне лекса).Преди това имал С класа от тази последната и се проклинаше.И не е единичен случай.Та в този ред на мисли най яката кола която аз лично съм карал за повечко време е именно този лексус.Иначе Хонда Акорд 2,4 автомат,Инфинити еф хикс 35,Нисан Алтима,Мазда 6 2,3 спорт,Мазда 3.От немците Ауди А6.Тези съм ги карал но за много кратко и ясно впечатление съм добил но за себе си (достатъчни с ами не повече от 100км пробег с колата за да преценя е ли тя за мен или не).Та лично аз ако не съм в Бг и имах средства -нищо друго освен Лексус не бих карал.В момента съм тук БГ(за съжаление) и просто околния пейзаж, пътища, горива и т.н. заслужават не повече от Голф 3 или Астра Еф.Сори за отклонението от темата.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
dobrin написа:.

eng написа: Лексъс ИС 300 .
лексуса е добър но е пълен shit на сняг /пътни условия различни от абсолютен сух път.просто е неуправляем .3 години го имах и едвам се отървах от него въпреки че смених 7-8 други коли през това преме.иначе за 85к мили само масло и бензин
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Ford Siera '86.
Принципно ще ме прокълнете като луда глава,но старите коли ме привличат и една нова с нищо не може да замести кефа от някоя стара "талига".Кефи ме формата и,със задно е и 2.0-115(110) коня мотора е добър.Кефи ме вътре и се хлъзга лесно.Усещането и адреналина вътре са доста.Лично на мене ми харесва много,макар че за малко я карах.Открай време съм се кефел на стари коли със задно,но тази изби рибата и бих я заменил срещу Г2-то ми
Принципно ще ме прокълнете като луда глава,но старите коли ме привличат и една нова с нищо не може да замести кефа от някоя стара "талига".Кефи ме формата и,със задно е и 2.0-115(110) коня мотора е добър.Кефи ме вътре и се хлъзга лесно.Усещането и адреналина вътре са доста.Лично на мене ми харесва много,макар че за малко я карах.Открай време съм се кефел на стари коли със задно,но тази изби рибата и бих я заменил срещу Г2-то ми

- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Хубава тема и така зададен въпроса-карал съм много коли,които са по-хубави от сегашния ми голф.Разбира се,качвал съм се и на много по-лоши
Ако целта е да обобщим "къде сме ние" (май имаше такава рубрика в Панорама)мнението ми е,че VW е сред на-хубавите марки автомобили,но след голф 2 или след края на 80-те и началото на 90-те разликата в продуктите на VW и другите масови марки е намаля.Сегашния ми голф 3,не мисля че уникално здрава и безпроблемна кола.
Също така,мисля че предимството на VW над конкурентите е най-добре изразено при бусовете или лекотоварните автомобили-каравеле и транспортер са много по-здрави от повечето бусове на пазара.
Относно другите марки-има много който предлагат повече от VW в един или друг аспект

Ако целта е да обобщим "къде сме ние" (май имаше такава рубрика в Панорама)мнението ми е,че VW е сред на-хубавите марки автомобили,но след голф 2 или след края на 80-те и началото на 90-те разликата в продуктите на VW и другите масови марки е намаля.Сегашния ми голф 3,не мисля че уникално здрава и безпроблемна кола.
Също така,мисля че предимството на VW над конкурентите е най-добре изразено при бусовете или лекотоварните автомобили-каравеле и транспортер са много по-здрави от повечето бусове на пазара.
Относно другите марки-има много който предлагат повече от VW в един или друг аспект

- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
ostavime написа:..колко от вас карали по хубава кола от VW-то, което джиткат в момента? ...
По-хубава кола от моя VW е служебната кола.
Каквато и да е е по-хубава.

Гледам, че само Добрин е написал читаво мнение.
От останалите някои са си похвалили кошарите дето карат в момента...типично по български

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”