By The Way,
По този повод и много други НЕ ПЛАЩАМ ШИБАНИТЕ ДАНЪЦИ на колата. Не защотото не мога, а защотото не получаваме нищо срещу тях. Даже и в общината не съм я регистриал. Крайно време е всички на направим така!

Права на шофьора
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Има решение колега, няма да го споделям тук. Освен това ако е зор до кокал ще се платят, но ако се вдигнем и не ги плащаме ще ни обърнат внимание!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Като ги гледам в парламента правят всичко друго но не и това за което са там.Половината ги няма, останалите си бъркат в носа,четат вестници и се прозяват. А оная тъпа патка и било некомфортно от камерите,защото някой можело да я ощипе по ...
Това е безумие колеги, живеем в безумна държава.
Трябва през ден да има протести, не само пред парламента а навсякъде.Макар че тук в Бургас таксиджиите вече за протест срещу дупките вече не си и помислят,защото предния път след като протестираха кат и даи ги спукаха от актове...и сега са кротки като овчици
[/quote]

Това е безумие колеги, живеем в безумна държава.
Трябва през ден да има протести, не само пред парламента а навсякъде.Макар че тук в Бургас таксиджиите вече за протест срещу дупките вече не си и помислят,защото предния път след като протестираха кат и даи ги спукаха от актове...и сега са кротки като овчици

cosmo написа: ...и сега са кротки като овчици![]()
![]()
![]()
наведена глава сабя не я сече - българска поговорка, която най-точно показва робския манталитет на т.нар. българин.
затова ходжа вие в центъра на София, затова са всичките ни беди - само си седим и чакаме некой друг да ни оправи.Той ша ни оправи- с кеф , вече сме се навели само остава гащите сами да си свалим ....
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
ехххх
кат и даи са ги спукали таксиджиите защото или са били в нарушение или нередовни
искаш другият да е перфектен а ти не си
искате да се оправят нещата като не се плащат данъци
ами на тия в парламента им е през оная работа дали ще си платиш данъците
по-малко пари за държавата ама тях какво ги грее те не дърпат от данъците те от друго си правят парите
така че мислете преди да пишете!!!
п.п. точно само на простестите биха обърнали някакво внимание...
но пък в София съм доволен засега
с бързи темпове се оправят дупките
щом и по забутани квартални улички правят дупки...
кат и даи са ги спукали таксиджиите защото или са били в нарушение или нередовни
по-малко пари за държавата ама тях какво ги грее те не дърпат от данъците те от друго си правят парите
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
DragoGT написа:ехххх
Защо бе колега, като ги плащах 13 години какво се оправи? Не знам на колко си години ама аз помня пътищата едно време. И да ти кажа нямаше такива неща. Пред нас миеха всяка вечер и правеха маркировка по 2 пъти в годината.
А докато си седим и си мислим, че ще се оправи просто ей така, няма да стане!
- ScarFace™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми аз случайно съм продал 3 коли до тук абез платени данъци за тях пък незнам ....Има ли желание човек винаги ще си намери начин щото живеем в България.Не че одобрявам подобни постъпки, даже напротив!!!Обаче ми писна тотално от тая тъпа история и затова няма да плаштам!!!И данъка ми за съжаление изцяло мое
не е 13 лв а е малко над 170
Тъй че адиос драги данъци.А и за колегата който по нагоре казва че ти искат документ за данък според мен нещо не е разбрал.КАТ или полицията нямат право да изискват такъв документ, поради простата причина че това е работа на данъчните.На мен досега не са ми искали нито веднъж а и тои е 1-вия дет чувам че са му искали.