Отнета книжка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Отнета книжка

Мнениеот my heart iS iCe » Чет 30 дек 2010 16:07

BluePower написа: Сега съм 2 месеца без книжка и 200 лв глоба така че внимаваите колеги с каква скорост се движите (СПАЗВАИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА)

Много лоша случка колега, и то баш преди празниците! Но така е, сами си го правим когато не спазваме ограниченията!
Е аз не ги спазвам, признавам си, но в повечето случай гледам да внимавам!

п.п Според мен и да обжалваш няма кой да ти обърне внимание, направо ще те отсфирят!

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Чет 30 дек 2010 16:56

GodLike написа:Като те стрелнат и радара изпищи имаш сеунда време да скочиш на спирачите. С 10 км/ч да намалиш скоростта това може да ти запази книжката :wink: Моя е от 2 год. и имам само един акт от тогава защото се бях заблял, радара си пищи ама аз не намалявам mhihi

нямаш никаква секунда, изпищи ли и ако са стрелнали теб няма спасение. ако са стреляли по някой отпред е друг въпрос

Потребителски аватар
BluePower
Автомобил: Golf 4
Двигател:

Мнениеот BluePower » Чет 30 дек 2010 19:05

IceHeart написа:
BluePower написа: Сега съм 2 месеца без книжка и 200 лв глоба така че внимаваите колеги с каква скорост се движите (СПАЗВАИТЕ ОГРАНИЧЕНИЯТА)

Много лоша случка колега, и то баш преди празниците! Но така е, сами си го правим когато не спазваме ограниченията!
Е аз не ги спазвам, признавам си, но в повечето случай гледам да внимавам!

п.п Според мен и да обжалваш няма кой да ти обърне внимание, направо ще те отсфирят!

Не няма да обжалвам защото по вероятно да ми сложат по голяма глоба просто исках да си изкажа мъката. :(

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”