предупреждавате ли за катаджии
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 20:23, променено общо 1 път.
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
orgasmatron написа:Задължително предупреждавам, освен това имам и навика ако има някъде закъсала кола и е на кофти място, например след завой или подобно,или някакво препятсвие на пътя, също да присветвам с фарове

И най ме радва като видя в огледалото
светещите стопове на колата
с която се разминавам...
ааа, и по някога присветвам
и на очевидно
бързо движещите се .....

в повечето случеи намаляват....

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Аз понякога предупреждавам.. зависи от настроението ми. Ако преди 2 минути някой идиот за малко не ме е отнесъл с 150 (на извънградски път, при ограничение 90) изобщо не ми пука.. който кара като дивак да го спират и да го глобяват. Хич незнам дали правя услуга на някого като ги предупреждавам.. нещата винаги имат две лица.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
JFIAT написа:Аз понякога предупреждавам.. зависи от настроението ми. Ако преди 2 минути някой идиот за малко не ме е отнесъл с 150 (на извънградски път, при ограничение 90) изобщо не ми пука.. който кара като дивак да го спират и да го глобяват. Хич незнам дали правя услуга на някого като ги предупреждавам.. нещата винаги имат две лица.
Абсолютно си прав.Аз го права наи-вече щото очаквам и мен да ме предупредат пък сам забелязал че кат-не спират тия сас 150.
- koki_folza
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
1000% истина!!!!!!!!!!!По тази причина вече не пускам никой с лъскава лимузина висок клас из задръстванията в София-колкото пъти съм направил колегиален жест-ник,во "Благодаря" с аварийките!Безочлива наглост!koki_folza написа:Винаги предупреждавам , и много се кефя когато ме предупредят , но ми с струва че за съжаление само по - сиромашките коли пресвяткват , баровцците не е....ват .
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”