:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Трафик

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 03 авг 2006 15:57

One написа:.............

Айде пробвай да идеш сутрин със 73 на работа :)
Този рейс първо че е на много нарядко, после винаги е претъпкан, маршрута му е ненормално глупав, като мине през дупка и я осещаш с бъбреците, просто ужас.
Не ме интересува манталитета ми и кой какво си мисли. Моята цел е да живея щастливо и се старя да не се ядосвам за глупости, да спазвам правилата (от всякакъв характер, като когато има законна вратичка винаги се възползвам от нея :) )
Нямам нищо на против да ходя с градски транспорт на работа - обаче това ми коства невероятни нерви, чакане, бутане, некомфорт. За това съжалявам но предпочитам САМ да си ходя на работа със 20 годишния си таралястник, и да давам по 60 стотинки повече на ден, но да ми е поне малко по комфортно.

П.С. Е верно че в рейса е забавно и нови лафове се научават, но не мерси.

А за Бул. България. трябва да ви кажа че там това става всеки ден. Аз две години го минавах това всеки ден. Обаче там не може да се отрече че светофара се регулира, такаче потока се изнизва доста бързо и почти не се чака. Найстина номера е в най-лявата лента :)

Забравих да кажа че едно лято ходих с колело на работа, на около 5 - 6 километра от дома ми и всяка сутрин и вечер се молех и кръстех преди да тръгна и всеки ден имах случаи на потенциално прегазване, а недай си боже да тръгнеш на някой светофар с колите и стои та гледай.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 03 авг 2006 21:13

Това 100% е събота или неделя

poGo написа:Ето снимка от миналата готина горе-доло по това време. Раковски и Гурко! НЕ Е МОНТАЖ!! :lol: :lol: :lol:

Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”