Питане за катастрофа и последвало търсене от КАТ
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Питане за катастрофа и последвало търсене от КАТ
Някой знае ли йерархията в КАТ? На тия патрулиращите кои са им шефове и как са подредени? Че мисля да поискам да говоря с щефа им и ако той каже, че е стандартна процедура и всичко е изрядно тогава да подписвам. Само да не е някой пак на паркинга, а да е на бюро!
-
Получих отговор и от юрист - да не подписвам. Подпиша ли каското на удареният ще се обърне към гражданската ми, а тя ще откаже най-вероятно да изплати. И после каското ще се обърне към мен.
По-лесно ще се спася от тая ситуация ако не подпиша, защото няма доказателства, че аз съм го ударил. Ще ме съди директно той, а юриста каза, че това най-вероятно ще падне в съда.
По-лесно ще се спася от тая ситуация ако не подпиша, защото няма доказателства, че аз съм го ударил. Ще ме съди директно той, а юриста каза, че това най-вероятно ще падне в съда.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ама айде да се разберем - ти ударил ли си тази кола или не?
Ако си я ударил, бъди човек или мухльо, избора е твой!
Ако си я ударил, бъди човек или мухльо, избора е твой!
-
Е от къде да знам! Аз ако знаех, щях още на 30ти да кажа на КАТ и да пишат протокол и за нея.
И точно, за да свърша работа на човека се консултирах и с юрист, и с познати в КАТ. Но никой не може да ми докаже, че тая кола съм я ударил аз и това което разбирам е, че ако подпиша протокола най-вероятно ще плащам от собствения си джоб.
Я кажи, за теб мухльо ли е човек опитващ се да си върже гащите и да мине по законната процедура? А тя е моята гражданска да му плати щетите АКО аз съм го ударил. И що катаджиите са бляли, а не са видяли 3тата кола със счупен стоп, броня и малко смачкани ламарини. И не само те - никой от присъстващите. Какво пречи типа след това да е паркирал, да се е унесъл и ударил колата зад него? Или въобще да не е бил там по време на удара и после да скалъпва цялата история?
И КАТ къде са били, че се сещат за мен 20 дни по-късно при все, че телефона им го дадох и го записаха ако има нужда да се свържат с мен същата вечер. И след 2 издадени молби от онзи, като първата не била пълна, а втората я прочетох и е с 2/3 невярно съдържание относно събитието защо им трябват 15 дни за да се свържат с мен?
И точно, за да свърша работа на човека се консултирах и с юрист, и с познати в КАТ. Но никой не може да ми докаже, че тая кола съм я ударил аз и това което разбирам е, че ако подпиша протокола най-вероятно ще плащам от собствения си джоб.
Я кажи, за теб мухльо ли е човек опитващ се да си върже гащите и да мине по законната процедура? А тя е моята гражданска да му плати щетите АКО аз съм го ударил. И що катаджиите са бляли, а не са видяли 3тата кола със счупен стоп, броня и малко смачкани ламарини. И не само те - никой от присъстващите. Какво пречи типа след това да е паркирал, да се е унесъл и ударил колата зад него? Или въобще да не е бил там по време на удара и после да скалъпва цялата история?
И КАТ къде са били, че се сещат за мен 20 дни по-късно при все, че телефона им го дадох и го записаха ако има нужда да се свържат с мен същата вечер. И след 2 издадени молби от онзи, като първата не била пълна, а втората я прочетох и е с 2/3 невярно съдържание относно събитието защо им трябват 15 дни за да се свържат с мен?
цялата работа смърди
много правилно си постъпил ,че си се съветвал с адвокат
ако му имаш доверие - слушай него, не нас!
много правилно си постъпил ,че си се съветвал с адвокат
ако му имаш доверие - слушай него, не нас!
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
Колега даваи им зелен светофар на тия шматароци !
и ходи си пии пиенето !
Поздрави !

и ходи си пии пиенето !
Поздрави !

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо немога да вържа последната страница! Значи пишат ти протокол че си ударил 2 коли, и си тръгвате! После сед 20 дни, димек след месец, те викат шот се оказва че си ударил 3-та кола,
Бахх, тия те зеха за Блондинка, ти с какво си се завъртял, със шаситка с рало ? Я ги прати да берат маслини, Полицайте като не са видяли, и не са записали в протокола да си плащат те щетите! Та по твойта логика може след още 20 дена да се окаже че в тъмното си бутнал човек, ма сега е оздравял и сега те е намерил, кво и за него ли ще си признаеш!
Я ги зарежи, слушай адвоката си, все пак те са за това и да не ти пука!
Желая ти късмет, и дано осъдиш така умрела държава, и другия път да почистват улиците!

Я ги зарежи, слушай адвоката си, все пак те са за това и да не ти пука!
Желая ти късмет, и дано осъдиш така умрела държава, и другия път да почистват улиците!

-
- Автомобил:
- Двигател:
За мен тази кола не си я ударил ти! Въпреки, че те попитах дирекно. В твоят отговор е цялата истина.
Иначе щяха да те търсят още на другият ден! Не им се давай.
Иначе щяха да те търсят още на другият ден! Не им се давай.
Според мене,я е ударил точно той,щом тоя с с класата след това е завел допълнителни щети които явно са от 2ят удар..
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ако той е ударил 1вата кола и тя е ударила тая въпросната класа, то тогава СОБСТВЕНИКА НА 1-ВИЯ АВТОМОБИЛ ЩЕШЕ ДА ЗАБЕЛЕЖЕ, ЧЕ НЕГОВАТА КОЛА СЕ Е ЗАБИЛА В 3-ТА... Както и да го овъртате, е невъзможно да се счупи броня, фар и ламарина, БЕЗ ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ. Просто няма как да стане...Как на 2ма собственика ще се издаде протокол, а на тоя е така след 1 месец ще му се издава...Няма такива, цялата история е следната. Пича си е ударил колата, изчезнал е щото е униформен, след това тия полицаи дето са дошли явно са му приятели, свързали са се, видяли са те тебе като лимонка, звънят ти и се опитват да те убедят в нещо което е НЕРЕАЛНО !!! Разберете...глупав да си няма как да не видиш, че колата която е била зад тази дето е ударена от колегата, не е потрошена. НЕ СЕ ВКАРВАЙ ВЪВ ФИЛМА !!! Ако искаш да му плащаш, направо отиди и му дай 2-3 хиляди лева да си я оправи....Щом искаш да бъдеш цакан 

vucata написа:Ако той е ударил 1вата кола и тя е ударила тая въпросната класа, то тогава СОБСТВЕНИКА НА 1-ВИЯ АВТОМОБИЛ ЩЕШЕ ДА ЗАБЕЛЕЖЕ, ЧЕ НЕГОВАТА КОЛА СЕ Е ЗАБИЛА В 3-ТА... Както и да го овъртате, е невъзможно да се счупи броня, фар и ламарина, БЕЗ ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ. Просто няма как да стане...Как на 2ма собственика ще се издаде протокол, а на тоя е така след 1 месец ще му се издава...Няма такива, цялата история е следната. Пича си е ударил колата, изчезнал е щото е униформен, след това тия полицаи дето са дошли явно са му приятели, свързали са се, видяли са те тебе като лимонка, звънят ти и се опитват да те убедят в нещо което е НЕРЕАЛНО !!! Разберете...глупав да си няма как да не видиш, че колата която е била зад тази дето е ударена от колегата, не е потрошена. НЕ СЕ ВКАРВАЙ ВЪВ ФИЛМА !!! Ако искаш да му плащаш, направо отиди и му дай 2-3 хиляди лева да си я оправи....Щом искаш да бъдеш цакан
Категорично подкрепям !!!!
Намери си приятели за "свидетели" на случката (щото ако се стигне до евентуален съд онези ще си доведат такива) !
-
Имам аз човек, дето беше там вечерта. Дойде да помага с морална подкрепа и да приберем колата в гаража 500м по-нататък (моя си гараж).
Разбрах ви идеята. Благодаря за съветите
.
Разбрах ви идеята. Благодаря за съветите

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Една приятелка я вкараха във филма така...прибирала се от морето и на цариградско я гонят 3 патрулки...спират я...казват и да слиза от колата...тя учудена ги пита какво става при което получава отговор, че не е спряла на стоп палка във Дружба, гонели я 30 минути...била изгасила фаровете и дала газ...хаха, тя горката не може да кара, пък камо ли да бяга...тя им показва всичкия багаж...дори на шефа и звъняла да потвърди, че днес е тръгнала от морето...чисто на чисто като си направиш сметката 5-6 часа път от Варна до София излиза, че тя въобще не е била там, но ходи доказвай, 300 лева глоба и 1 месец без книжка....Е това е правосъдието в БГ
Така че на тоя му кажи да си взима S-ката и да си я набие отзад

Така че на тоя му кажи да си взима S-ката и да си я набие отзад

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
vucata написа:Как на 2ма собственика ще се издаде протокол, а на тоя е така след 1 месец ще му се издава...
Вероятно автомобила или водача му имат "някакъв" проблем около документите.
Търси се вариант за покриване щетите на тази кола. Успех от все сърце, и пиши как вървят нещата

-
Човека с 3тата кола си имал каско. Обаче като им казал, че щетите са в резултат на ПТПто от през ноща те го пратили да си поиска протокол от КАТ, иначе отказвали да платят щетата. И той след като разбрал в какъв филм се е вкарал се ядосваше, че не е завел щетата като паркинг щета.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”